Lærkevænget 36, 4700 Næstved

Pæn og velholdt 1 plans villa for enden af lille stikvej i roligt og børnevenligt kvarter

Ejendommen er opført i røde mursten og med bølgeeternit på taget. Udover boligen er her carport med udhus samt hyggelig glaspavillion i den skønne og ugenerede have.

Ejendommen indeholder:

Entre/fordelingsgang. Pænt nyere køkken med hvide elementer. Fra køkken adgang til stor vinkelopholdsstue med brændeovn og med direkte udgang til den overdækkede terrasse. I stuen er der god plads til både spisestue og sofaafdeling Herudover stort værelse (har tidligere været 2 værelser og kan nemt deles igen), soveværelse, rummeligt badeværelse med brus og kar samt godt bryggers.

Der er flot egetræs fletparketgulv i stuen og alt fremtræder generelt i flot og velholdt stand. Ejendommen opvarmes i dag med en kombination af el-varme varmepumpe og brændeovn. Der er p.t. ved at blive udlagt fjernvarme i vejen, så der vil være mulighed for tilslutning til dette.

Her er masser af indkøbsmuligheder i nærheden - bl.a. i den populære REMA 1000 på Dyssegårdsvej. Her er også gode busforbindelser mod centrum ligesom det naturskønne Appenæs med Jacobshavn og det rekreative område Sandbakken ligger indenfor gå-afstand. Har du brug for skole tilhører ejendommen Kobberbakkeskolen afdeling Rønnebæk.

En rigtig fin og velholdt ejendom, hvor alt står i indflytningsklar stand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.