Solbakkevej 9 (sælger)

Hej Sanne, Du skal også vide at vi er utrolig glade for at vi valgte dig som mægler fordi du virker meget troværdig. Du har altid vendt tilbage når vi har henvendt os vedr. Spørgsmål eller andet. Du er ligetil og  helt nede på jorden, og masser af humor. Tak for vi fik gennemført handlen med Solbakkevej 9. KH Vibeke og Mogens

Blommevej

Super skøn og reel behandling af boligmægler.

Ostenfeldtsvej

Tak Kim! Du har bare været PERFEKT i salget af min mors lejlighed!

Karrebæksti

Jeg føler et super godt forløb under hele processen. Altid venlighed overfor mig. Ros til Sanne.

Paludansvænge

Jeg var yderst tilfreds med min ejendomsmægler Kim. Han var let at have dialog med og han respekterede mit perspektiv i forhold til prissætningen. Han var ærlig igennem hele processen og virker som et ordentligt menneske.

Lindeparken

Flinke og imødekommende personale.

Skipperlodden

Høj troværdighed og fin personlig service

Cypresvænget

Utrolig god oplevelse at arbejde med Kim og hans team. Meget professionel og meget nem at samarbejde med.

Fasanvej

Vi havde en super god oplevelse med at købe hus gennem Boligmægler Næstved. De var forstående, professionelle og pålidelige. De svarede altid hurtigt og ærligt på vores spørgsmål. Alt i alt en tryg fornemmelse som førstegangskøbere.

Pederstrupvej

Vi har været rigtig glade for alt i forbindelse med handlen. Vi har og kan anbefale BoligMægler Næstved til alle.

Leif Panduros Vej

Stor tak til dig, Sanne for din omhu og dygtighed ved salget af mit hus. Jeg kårer dig som byens absolutte bedste ejendomsmægler .

Menstrup Bygade

Very very engaged, even during his holiday, always offering and providing lots of help in a rather demanding situation (we are foreigners, and concerning the house there were some really special and unusual problems to solve).

Snoghøjen

Utrolig rar og rolig. Ikke noget sælger-pres. Meget opfølgende, jeg fik nærmest en opringning på daglig basis med svar på mine spørgsmål mv.

Eskeskoven

Kan på det højeste anbefale BoligMægler Næstved. God og nærværende behandling. Det er 2. gang vi sælger via dem og det har været to fantastiske forløb :)

Eskeskoven

Det var en meget stor fornøjelse at købe hus gennem BoligMægler Næstved med Kim Larsen. Han var meget engageret, fulgte op og er virkelig tillidsskabende med sin meget behagelige måde at være på. Han var i høj grad i stand til at balancere mellem at være sælgers mand og samtidig skabe værdi for køber. Han får vores bedste anbefalinger  - det var en oplevelse i særklasse :)

Vagtelvej og Ostenfeldtsvej

I forbindelse med både salg og køb af bolig, har vi haft fornøjelsen af Sanne fra Boligmægler Næstved. Sanne har udvist stor grad af fleksibilitet og engagement, hvilket var afgørende for at få begge handler til at lykkes. Sanne sikrer tæt opfølgning og løbende rådgivning under processen, hvilket har fået os til at føle os i gode hænder hele vejen igennem. Tak for det!

Præstø Landevej og Stejlehøjen

Vi er meget glade for, at det lykkedes alt sammen - salg og køb - og vi vil gerne give dig, Sanne en stor tak for din tålmodighed med denne sag. Tusind tak for din hjælp og tålmodighed.

Parkvej

Jeg har været tilfreds med sagsforløbet, og vil bare sige tak for indsatsen. 

Ostenfeldtsvej

I forbindelse med salg af mit hus, har jeg haft rigtig godt samarbejde med BoligMægler Næstved. Stort nærvær, imødekommenhed og fleksibilitet. Kan varmt anbefale BoligMægler Næstved.

Hyttemestervej

Har været med tilfreds med forløbet, syntes i har gjort et godt stykke arbejde! I har været hurtige og rigtige gode til at informere og hjælpe hvis der har været brug for det.

Johanne Korchs Vej

Vi har både solgt og købt af BoligMægler  Næstved. Susanne Madsen har været vores mægler og har givet os den bedste oplevelse. Hun er ikke bare dygtig, men også et rigtigt rart menneske der gør en rolig i sådan en stor beslutning. Kan kun anbefales ����. Anne-Mette og Steffen Rasmussen

Hybenvej

Jeg takker Jer hos BoligMægler Næstved for Jeres fine og meget imødekommende indsats. Det har været en god oplevelse for mig at gøre brug af Jer både i forbindelse med mit ejerlejlighedskøb og mit salg af min gamle ejendom.

Skovvej

Vi har efterhånden stiftet bekendtskab med Boligmægler Næstved, helt specifikt Susanne Madsen, ad flere omgange. Både som køber og sælger. 
Vi har brugt Susanne både som mægler, rådgiver og som advokatbistand og det er der en grund til. 
Vi har altid fået den bedste service, skarpe priser og fuldt ud kompetente og professionelle mæglere/rådgivere. 
Susanne Madsen dedikerer sig til sagen og sørger for, at vi føler os trygge og taget hånd om igennem hele forløbet.
Vi vil til hver en tid anbefale dem og vælge dem en anden gang. 

Snoghøjen

Kære Kim. Du skal have 1000 tak for din store indsats i forbindelse med vores hussalg og -køb! Vi har i den grad værdsat din kompetente og venlige måde at være på.
Vi synes faktisk, at I kan tillade jer at kræve mere i salær :). Man får meget for pengene!

Assensvej

Meget tilfreds - både Susanne og Kim har været kompetente under hele forløbet.

Møllevej

Jeg er meget tilfreds med samarbejdet omkring salget af min bolig. Jeg har oplevet en yderst kompetent og tilgængelig behandling og vejledning i hele forløbet. Jeg kan derfor give min aller største anbefaling.

Orenæsvej

Kim er en super god ejendomsmægler - vi glæder os til at overtage vores hus :)

Sandageren

Super arbejde. Enkelt og overskueligt

Fåborgvej

Rigtig godt tilfreds, Susanne klarede det fint

Tove Ditlevsens Vej

Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb og ej heller en bedre mægler end Susanne Madsen. Jeg er yderst tilfreds og vil til hver en tid vælge hende igen

Fodbygårdsvej

Susanne fra Boligmægleren gav os fuldstændig tryghed ved både vores køb og salg af hus og alt forløb med den største nærhed og opfølgning, vi kunne ønske os. Knus Gitte & Preben.

Rønhave Parkvej

Har været glad for mæglers tilgængelighed ved diverse bekymringer og udfordringer. Til at få fat på med kort tidsfrist. Detaljerede tilbagemeldinger ved fremvisning. God information om grundlag for prisfastsættelse, så jeg ikke havde behov for at kontakte flere mæglere. Alt i alt super tilfredsstillende

Grønnegade

Yderst tilfreds med forløbet af hele salgsprocessen. Specielt den løbende tilbagemelding / dialog under salget var fremragende. Mine bedste anbefalinger til Susanne, Kim & Co.

Fåborgvej

Som man kan se af mine svar har jeg været yderst tilfreds hele vejen igennem, men selvfølgelig vil man gerne have lidt ekstra..

Magledalen

Hej - vi er meget tilfredse med det hele. Tak til alle som arbejder i BoligMægler Næstved, specielt tak til Susanne og god sommer.

Morelvej

Vi har handlet hus med dig før, Susanne, så der var jo ingen tvivl om at det var dig vi skulle bruge.

Du forstod vores situation, satte dig godt ind i det, du er yderst professionel, du er meget behagelig, og serviceminded, for os virker det som om du arbejder døgnet rundt, da du agerer hurtigt med tilbagemeldinger. Du har været super god til planlægning af fremvisning, samt altid én tilbagemelding kort efter fremvisning af huset.

Yvonn & Tommy Lindgaard

Mågevej

Vi fik anbefalet ejendomsmægler en af en beboer på vejen, da vi ikke selv er fra området. Det har vi ikke fortrudt. Vi oplevede en mægler som holdt os i hånden hele vejen og gav os en kyndig vejledning omkring salget. Mægler har gennem hele perioden, før, under og efter salget været tilgængelig med råd og vejledning og som altid var klar til at svare på alle vore spørgsmål. Vi fik solgt huset indenfor en måned. Vi kunne ikke være mere tilfredse. Mange tak.

Jeppe Åkjærs Vej

Jeg vil gerne sige en stor tak for jeres måde at håndtere salget af mit hus på – positivt , professionelt, dygtigt, og til rådighed i en grad, der ligger ud over, hvad man kan forvente, synes jeg. 
Men rigtig rart at vide, at jeg altid trygt kan henvende mig og vil blive mødt med stor imødekommenhed og forståelse for netop min situation. Jeg vil til enhver en tid anbefale BoligMægler.

Æblevænget (køber og sælger)

Køber: Super god service - altid tilgængelig og hurtige svar på spørgsmål. Stor anbefaling herfra.

Sælger: Takker for indsatsen - effektivt og proffessionelt

Tove Ditlevsens Vej

Der har været tale om et forbilledligt samarbejde med ejendomsmægler, Susanne. Så behageligt og professionelt hele vejen igennem også da sagen blev overgivet til det administrative personale. Selv da der opstod en “uforudset hændelse” blev den behandlet professionelt. Mange tak fra Erik & Lise Kolmos

Smedebakken

Super profesionel service. Mine bedste anbefalinger.

Lærkevænget

Har ingen kommentar, huset solgt på bare 6 dage

Solbakkevej

Vi har været meget tilfredse med Susanne. Hun har været meget service minded og ydet en yderst professionel rådgivning på alle måder. Stor ros og vi vil til hver en tid anbefale hende til andre. Imponerende at hun står til rådighed både aften, weekend og helligdage.

Fensmarkvej

Super flot behandling og fantastisk god kommunikation.

Kometvej

Susanne (Mægler) er super behagelig, serviceminded, altid på uanset om det var kl. 21 … virkelig en mægler som forstår at både sælger og køber er vigtige i hele processen.

Søfronten

Meget personlig betjening, følte mig tryg i handlen.

Gyvelvej

”Kære Susanne. Jeg skriver til dig, for at sige dig tak for din måde at håndtere salget af Gyvelvej 8 på. Lige fra vores første møde på Gyvelvej, oplevede min far og jeg at vi kunne stole på dig og dine vurderinger om pris for huset og måden hvorpå det skulle sælges. I salgsprocessen udviste du megen energi og troværdighed. Vi var overraskede over så hurtigt salget kom til at gå. Det var en lettelse, især for min far, da salget var endeligt.  Alt i alt var vi glade for, at det var dig vi valgte. Tak for hjælpen og godt nytår!”

Erantisvej

Fin og god service. Nemt at få svar på mine spørgsmål og så blev lejligheden solgt på kort tid af Susanne.

Tove Ditlevsens Vej

Tak for god behandling og service.

Norgesvej

Tak for god behandling og et godt samarbejde.