Møllevej 8 (sælger)

Jeg er meget tilfreds med samarbejdet omkring salget af min bolig. Jeg har oplevet en yderst kompetent og tilgængelig behandling og vejledning i hele forløbet. Jeg kan derfor give min aller største anbefaling.

Fåborgvej 31 (sælger)

Rigtig godt tilfreds, Susanne klarede det fint

Tove Ditlevsens Vej 47B (sælger)

Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb og ej heller en bedre mægler end Susanne Madsen. Jeg er yderst tilfreds og vil til hver en tid vælge hende igen

Fodbygårdsvej 88 (sælger)

Sanne fra Boligmægleren gav os fuldstændig tryghed ved både vores køb og salg af hus og alt forløb med den største nærhed og opfølgning, vi kunne ønske os. Knus Gitte & Preben.

Rønhave Parkvej 106 (sælger)

Har været glad for mæglers tilgængelighed ved diverse bekymringer og udfordringer. Til at få fat på med kort tidsfrist. Detaljerede tilbagemeldinger ved fremvisning. God information om grundlag for prisfastsættelse, så jeg ikke havde behov for at kontakte flere mæglere. Alt i alt super tilfredsstillende

Grønnegade 21, 2 tv (sælger)

Yderst tilfreds med forløbet af hele salgsprocessen. Specielt den løbende tilbagemelding / dialog under salget var fremragende. Mine bedste anbefalinger til Susanne, Kim & Co.

Fåborgvej 29 (sælger)

Som man kan se af mine svar har jeg været yderst tilfreds hele vejen igennem, men selvfølgelig vil man gerne have lidt ekstra..

Magledalen 5, 1. tv (køber)

Hej - vi er meget tilfredse med det hele. Tak til alle som arbejder i BoligMægler Næstved, specielt tak til Susanne og god sommer.

Morelvej 31 (sælger)

Vi har handlet hus med dig før, Sanne, så der var jo ingen tvivl om at det var dig vi skulle bruge.

Du forstod vores situation, satte dig godt ind i det, du er yderst professionel, du er meget behagelig, og serviceminded, for os virker det som om du arbejder døgnet rundt, da du agerer hurtigt med tilbagemeldinger. Du har været super god til planlægning af fremvisning, samt altid én tilbagemelding kort efter fremvisning af huset.

Yvonn & Tommy Lindgaard

Mågevej 9 (sælger)

Vi fik anbefalet ejendomsmægler en af en beboer på vejen, da vi ikke selv er fra området. Det har vi ikke fortrudt. Vi oplevede en mægler som holdt os i hånden hele vejen og gav os en kyndig vejledning omkring salget. Mægler har gennem hele perioden, før, under og efter salget været tilgængelig med råd og vejledning og som altid var klar til at svare på alle vore spørgsmål. Vi fik solgt huset indenfor en måned. Vi kunne ikke være mere tilfredse. Mange tak.

Jeppe Åkjærs Vej 15 (sælger)

Jeg vil gerne sige en stor tak for jeres måde at håndtere salget af mit hus på – positivt , professionelt, dygtigt, og til rådighed i en grad, der ligger ud over, hvad man kan forvente, synes jeg. 
Men rigtig rart at vide, at jeg altid trygt kan henvende mig og vil blive mødt med stor imødekommenhed og forståelse for netop min situation. Jeg vil til enhver en tid anbefale BoligMægler.

Æblevænget (køber og sælger)

Køber: Super god service - altid tilgængelig og hurtige svar på spørgsmål. Stor anbefaling herfra.

Sælger: Takker for indsatsen - effektivt og proffesionelt

Best regards

Kim Holmberg

Tove Ditlevsens Vej 19 (sælger)

Der har været tale om et forbilledligt samarbejde med ejendomsmægler, Sanne. Så behageligt og professionelt hele vejen igennem også da sagen blev overgivet til det administrative personale. Selv da der opstod en “uforudset hændelse” blev den behandlet professionelt. Mange tak fra Erik & Lise Kolmos

Smedebakken 40 (sælger)

Super profesionel service. Mine bedste anbefalinger.

Lærkevænget 10 (sælger)

Har ingen kommentar, huset solgt på bare 6 dage

Solbakkevej 54E (sælger)

Vi har været meget tilfredse med Susanne. Hun har været meget service minded og ydet en yderst professionel rådgivning på alle måder. Stor ros og vi vil til hver en tid anbefale hende til andre. Imponerende at hun står til rådighed både aften, weekend og helligdage.

Fensmarkvej 19 (sælger)

Super flot behandling og fantastisk god kommunikation.

Kometvej 40A (køber)

Susanne (Mægler) er super behagelig, serviceminded, altid på uanset om det var kl. 21 … virkelig en mægler som forstår at både sælger og køber er vigtige i hele processen.

Søfronten 27 (køber)

Meget personlig betjening, følte mig tryg i handlen.

Gyvelvej 8 (sælger)

”Kære Susanne. Jeg skriver til dig, for at sige dig tak for din måde at håndtere salget af Gyvelvej 8 på. Lige fra vores første møde på Gyvelvej, oplevede min far og jeg at vi kunne stole på dig og dine vurderinger om pris for huset og måden hvorpå det skulle sælges. I salgsprocessen udviste du megen energi og troværdighed. Vi var overraskede over så hurtigt salget kom til at gå. Det var en lettelse, især for min far, da salget var endeligt.  Alt i alt var vi glade for, at det var dig vi valgte. Tak for hjælpen og godt nytår!”

Erantisvej 18, 2 th (sælger)

Fin og god service. Nemt at få svar på mine spørgsmål og så blev lejligheden solgt på kort tid af Sanne.