Vester Egesborgvej 25, Basnæs, 4700 Næstved

Ny varmepumpe og nyt køkken

Flot og indflytningsklar villa i skønne landlige omgivelser. Ejendommen har netop fået installeret ny varmepumpe, tilsluttet offentlig vand og nyt flot køkken.

Ejendommen er beliggende på stor dejlig grund, få kilometer udenfor Næstved og med kort afstand til både Svenstrup, Vejlø og Rettestrup. Her er 151 m2, hvoraf bolig udgør 134 m2 og vestvendt udestue udgør 17 m2. Herudover en stor grund på 2.655 m2 med parklignende have.

Ejendommen fremstår overalt i flot og indflytningsklar stand. Ejendommen er opført i hvidpudset murværk og har en flot tilstands- og elrapport.

Boligen indeholder:

Entre. Stort bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Nyt flot køkken med hvide elementer. Pænt badeværelse med brus. Opholdsstue med udgang til udestue, hvorfra der er skøn udsigt til haven. Herudover soveværelse, værelse samt stort disponibelt rum med mulighed for enten ekstra værelse eller ekstra stue.

Her er flotte trægulve i stue og værelser. Klinkegulve i entre/fordelingsgang, bryggers og på badeværelse.

Grunden er omgivet af ældre træer og beplantning og omgivet af åbne marker.

En rigtig dejligt beliggende ejendom, hvor alt fremtræder lyst og venligt, og hvor du er omgivet af skønne landlige omgivelser, men alligevel kun har få kilometer til byens bekvemmeligheder i Næstved.

Ejendommen er tom og der er mulighed for hurtig overtagelse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.