Drosselvænget 22, 4700 Næstved

Pæn og velholdt 1 plans villa for enden af lille stikvej i roligt og børnevenligt kvarter.

Ejendommen er opført i hvide kalksandsten og har sprossede termovinduer og bølgeeternit på taget. Dejlig stor flisebelagt indkørsel med stor dobbelt carport og dejlig nem og ugeneret have.

Ejendommen indeholder:

Entre/fordelingsgang. Pænt køkken med hvide elementer og plads til lille spiseplads. Fra køkken adgang til stor opholdsstue brændeovn og med direkte udgang til dejlig stor og lys udestue. Herudover stort værelse (har tidligere været 2 værelser og kan nemt deles igen), soveværelse, pænt badeværelse med brus samt stort rummeligt bryggers.

Der er pæne trægulve i alle opholdsrum, hvide gipslofter i hele huset og alt fremtræder generelt i flot og velholdt stand. Ejendommen opvarmes i dag med en kombination af el-varme og brændeovn. Der er p.t. ved at blive udlagt fjernvarme i vejen, så der vil være mulighed for tilslutning til dette.

Her er masser af indkøbsmuligheder i nærheden - bl.a. i den populære REMA 1000 på Dyssegårdsvej. Her er ligeledes gode busforbindelser mod centrum ligesom det naturskønne Appenæs ligger indenfor gå-afstand. Har du brug for skole tilhører ejendommen Kobberbakkeskolen afdeling Rønnebæk.

En rigtig fin og velholdt ejendom, hvor alt står i indflytningsklar stand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.