Kaare Klints Vej 2A, Troelstrup, 4690 Haslev

Super fint halvt dobbelthus beliggende centralt i nyere udstykning i Haslev.

Haslev er en stationsby i Faxe Kommune på Sydsjælland. Hyggelig by med bl.a. skoler, sportsaktiviteter og mange seværdigheder så som Bregentved Slot, der ligger i naturskønne omgivelser omringet af skov, marker og vådområder. Den indre by byder på hyggelige caféer, restauranter, tøjbutikker og meget mere.

Gode indkøbsmuligheder hos bl.a. Netto, Meny og SuperBrugsen . Og ikke mindst så ligger motorvejstilkørslen indenfor kort afstand.

Ejendommen indeholder:

Entre med adgang til tre gode værelser, det ene med skabsvæg med skydelager. Fint badeværelse med brus. God stor opholdsstue med muerede indervægge og loft til kip. Her er ligeledes godt lysindfald fra det store vinduesparti ud mod haven og terrassen. Fra stuen er der udgang til terrassen/haven. Godt stort lyst spisekøkken med hvide elementer, hvor der ligeledes er udgang til terrassen/haven. Bryggers med gode opbevaringsmuligheder og hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Hvide indvendige glatte døre og listelofter. Trægulve i værelser og stue. Klinker på gulv i køkken, entré og badeværelse.

Både carport på 26 m2 og udhus på 6 m2 er integreret i ejendommen.

Beliggende på nem og overskuelig grund.

Ejendommen er opført af byggefirmaet Susåhuset, som er kendt for god kvalitet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.