Thit Jensens Vej 41, 4700 Næstved

Flot og velholdt 1-plans villa, beliggende i det attraktive Digterkvarter, på stille og børnevenlig lukket villavej, stødende op til grønt område.

Der er forholdsvis kort afstand til attraktive skoler og institutioner ligesom centrum, Susåen og Herlufsholmskoven er inden for rimelig cykelafstand.

Opført i hvide kalksandsten med betontagsten. Siden 2013 er ejendommen løbende blevet moderniseret med bl.a. nyt køkken, badeværelse, flere vinduer og døre udskiftet, nye ovenlysvinduer, stor træterrasse, nye gulve, gulvvarme i flere rum, centralstøvsuger og meget mere.

Ejendommen har en god planløsning - forældre- og børneafdeling. Indeholder entré, stort flot køkken/alrum med hvide klassiske skabselementer i åben forbindelse med stuen. Rummet har et fantastisk lysindfald i form af to ovenlysvinduer og store vinduespartier ud mod haven. Fra køkken/alrum er der direkte udgang til den store sydvestvendte træterrasse, og fra stue er der udgang til rummelig udestue. Soveværelse med direkte indgang til stort badeværelse via mellemgang med skabe.

Herudover bryggers med hvide skabselementer, 2 gode børneværelse samt badeværelse med brus og væghængt toilet.

Opvarmes med naturgas via gulvvarme, bortset fra i soveværelset (klargjort til gulvvarme). Suppleret med pejeseindsats i stuen.

Ejendommen er beliggende for enden af en lukket vej stødende op til et skønt grønt område. Haven er indrettet med stor træterrasse, græsplæne og naturligvis den dejlige udestue.

Udover boligen er der en stor dobbelt garage på 48 m2 samt indkørsel med gode parkeringsmuligheder.

En rigtig fin villa i et godt og eftertragtet kvarter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.