Vråvej 7, Næsby Vrå, 4171 Glumsø

Oplev naturen og det landlige liv i Vrå nær Glumsø

Velkommen til Vråvej 7, en funktionel villa med fuld kælder, beliggende nær Glumsø, hvor I kan nyde naturen og samtidig have alle bekvemmelighederne i hverdagen inden for rækkevidde. Med offentlig trafik og busstop tæt på bliver det nemt at planlægge familielivet og sikre en problemfri pendling.

Fantastisk udsigt og en rummelig indretning venter jer i denne indflytningsklare ejendom. Fra boligen kan I opleve en utrolig smuk udsigt over åbne marker og nyde den ugenerede atmosfære. Køkkenet og stuen smelter sammen og skaber et attraktivt opholdsrum, hvor I kan lave mad med marklandskab som en betagende kulisse. De store vinduer giver masser af naturligt lysindfald.

Villaen har også den praktiske fordel af to badeværelser, ét på hver etage. Med tre værelser og et badeværelse i stueetagen får I en bekvem og samlet soveafdeling. Herudover køkken i åben forbindelse med stue samt entré.

I kælderen findes der 4 disponible rum, bryggers, gang og badeværelse. Kælderen har masser af plads og fuld loftshøjde. Kælderen kan tilgås fra entré i stueplan og med egen indgang udefra.

Den store indhegnede have byder på forskellige bygninger så som, hønsehus med tilhørende hønsegård, udhus/værksted på ca. 37 km samt drivhus. Med udgang fra stuen finder I en sydvendt træterrasse, hvor I kan afslutte dagen med god mad og en velsmagende vin i glasset.

Med blot 2,4 kilometer til Glumsø får I både det landlige liv og trygheden ved et nabofællesskab. Fra Glumsø er der gode forbindelser til København, Næstved, Slagelse, Sorø og Ringsted og byder på et rigt foreningsliv, indkøbsmuligheder, skoler, pasningstilbud og meget mere. Indenfor kort afstand er der også mulighed for en sejltur i kano på Susåen.

Kom og oplev det bedste fra naturen og det landlige liv i Næsby Vrå nær Glumsø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.