Slagelsevej 221, Fodby, 4700 Næstved

Hyggelig bindingsværksejendom lige udenfor byen - og op til åbne marker

Virkelig charmerende bolig, der emmer af hygge. Bygget med bindingsværk, men indvendigt er ejendommen tidligere renoveret, så der er god loftshøjde og støbte gulve og sat indvendige vægge op. En rigtig god bolig for et par eller den lille familie.

Boligen er beliggende ved ret befærdet vej, men haven vender ud mod åbne marker, så du er afskærmet fra vejen i opholdsområderne og får den skønneste udsigt.

Fra god stor indkørsel er der adgang til huset via bryggerset. Der er entre i modsatte ende af huset, men bryggerset er den mest naturlige indgang. Her er god plads til overtøj og direkte adgang til husets køkken.
Køkkenet har rigtig meget skabsplads med højskabe langs den ene væg og god spiseplads. Der er adgang fra spisepladsen til stuen, så der vil også være mulighed for at åbne delvist op og have åbent til stuen, kræver vurdering fra håndværker.

Stuen er stor i vinkel og har vinduer både mod vejen og mod haven. I stuen er installeret en brændeovn, der både sørger for opvarmning, men også hygge i vintermånederne.

Husets rigtige entre er for enden af stuen, og herfra er der adgang til huset badeværelse, der er rummeligt i 70`er fliser i blå og hvid, der står pænt. Stort soveværelse med faste skabe og endnu et værelse. Begge værelser har udsigt til haven og markerne.

Til huset hører 32 m2. god garage, der er beliggende lige ved huset, så der opstår en vinkel og rigtig god hyggekrog mellem garage og hus i baghaven. Haven i øvrigt er god stor og har rigeligt plads til frugttræer, nyttehave eller trampolin, afhængigt af behovet.

Kom og få en fremvisning, denne bolig kan mere end ved første øjekast.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.