Præstøvej 44, 4700 Næstved

Smuk og atmosfærefyldt byhus med hvide dannebrogsvinduer og rødt tegltag

Huset har et samlet etageareal på 141 m2, fordelt med 116 m2 bolig, karnap 4 m2 og 21 m2 opvarmet anneks i boligkvalitet.

Skøn lukket gårdhave anlagt med stor flisebelagt terrasse, flere overdækninger, hyggeligt og ugenert område med træterrasse samt græsplæne med flere buske og (frugt)træer. Udhus/garage på ca. 21 m2.

I gå-afstand til hjertet af Næstved by, som byder på bl.a. gågader, cafeér og special butikker. Endvidere tæt beliggende ved skøn natur, stationen, gymnasiet, Vor Frue Skole (privatskole) og stadion.

Stueplan indeholder entré, badeværelse med nedsænket badekar, stor stue med opgang til 1. salen samt køkken/alrum med udgang til haven via karnap/gang, og med nem adgang til annekset, som består af bryggers/vaskerum med hvide skabe og grå fliser på gulv samt stort disponibelt rum med trægulv og godt lysindfald fra bl.a. ovenlysvindue.

1. salen består af stor møblerbar repos, flot nyere badeværelse med brus og væghængt toilet. Herudover 2 værelser hvor det ene i dag er åbent til repos (kan nemt lukkes af til et værelse).

Ejendommen bærer på mange smukke detaljer som flotte hvidmalede fyldningsdøre, rustik murstensvæg i køkken, plankegulve, som i flere rum er hvidmalede.

Opvarmes med fjernvarme. Gulvvarme i entré, badeværelser (det i stueplan med el) samt i hele annekset.

Centralt placeret ejendom i god og indflytningsklar stand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.