Velkommen til BoligMægler Næstved - "Et godt salg til en fair pris".

BoligMægler Næstved har eksisteret siden 1. oktober 2012 - og er opbygget på fundamentet af den anden halvdel - ErhvervsMægler Næstved, som siden starten í april måned 2010 har opnået betydelig succes og en ledende markedsandel på sit felt i Næstved Kommune.

BoligMægler Næstved bor sammen med ErhvervsMægler Næstved i det nyrenoverede havnekontor på Toldbodgade 4 - og ledes af ejendomsmægler Kim Dalgaard Larsen. Herudover består BoligMægler Næstved af ejendomsmægler Susanne Madsen samt sagsbehandler Anette Vestergaard.

Hos BoligMægler Næstved vil vi være kendt som:

  • Næstveds seriøse alternativ til de landsdækkende mæglerkæder. Vi er landsdækkende via vores adgang til www.boligsiden.dk.
  • Vi er uafhængige og samarbejder gerne med alle byens rådgivere. Alle kan komme til os - og vi har kun fokus på at sælge netop DIN bolig. Vi skal hverken sælge forsikringer eller boliglån.
  • Troværdighed: Vi sætter altid en realistisk salgspris. Vi vil have tid og overskud til at sætte fokus på de ejendomme vi har til salg.  Hos os kan du forvente engagement - uanset om du er sælger, køber eller blot ønsker et råd omkring en bolighandel. Vi kalder det: "Godt købmandsskab".
  • Dynamisk: Hos os er der ikke langt fra tanke til handling.

Selvfølgelig er vi registrerede ejendomsmæglere, og har de nødvendige forsikringer der kræves for at drive ejendomsmæglerforretning.

Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk.

Forsikringer:

Ejendomsmæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring på kr. 3.000.000 og stillet garanti på kr. 2.000.000,00 pr. registreret ejendomsmægler i virksomheden via: HDI Forsikring. Såfremt udbetaling af evt. tilgodehavende hos ejendomsmæglervirksomheden ikke sker rettidigt, skal sælger af hensyn til renteberegningen anmelde dette krav til Dansk Ejendomsmæglerforenings Garantifond senest 3 måneder efter frigivelsen af købesummen. Nærmere information om dækningsomfanget af den stillede garanti kan læses på www.de.dk under Garantifondens vedtægter.

Hvis du vil klage:

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.

Bolig:

Kim D. Larsen
Ejendomsmægler, Daglig leder, MDE
Susanne Madsen
Ejendomsmægler & valuar, MDE
Anette Vestergaard
Sagsbehandler
Claus Rasmussen
Sagsbehandler

Erhverv:

Jakob Duemose
Erhvervsmægler Valuar/MDE Indehaver
Mette Østergaard
Erhvervsrådgiver Finansøkonom Stud.DiplomValuar
Susanne Laulund
Sagsbehandler