Stenskovvej 18A, Fensmark, 4684 Holmegaard

Pænt og velholdt ½-dobbelthus fra år 2000 i Fensmark.

Centralt i Fensmark, med kort afstand til den attraktive "SuperBrugsen" ligger dette fine ½- dobbelthus. Udover gode indkøbsmuligheder er der skole, institutioner, bibliotek mv i byen ligesom der er kort afstand til den skønne natur ved Stenskoven og Holmegaard Mose. Fra Fensmark er der desuden kort afstand til Næstved Storcenter og kun ca. 15 min. kørsel til motorvejstilkørslen ved Rønnede.

Ejendommen er opført i røde mursten og med sorte betontagsten på taget. Her er gulvvarme og listelofter i hele huset. Ejendommen er opført af det lokale byggefirma BN huse og fremstår generelt i pæn og velholdt stand.

Ejendommen indeholder:

Entre. Pænt badeværelse med brus. Bryggers med fjernvarmeinstallation og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Nydeligt køkken med hvide elementer i åben forbindelse til den rummelige opholdsstue med dejligt lysindfald fra den store glaskarnap i hjørnet. Herudover soveværelse med skabe og 2 gode værelser.

Udover boligen er her godt udhus samt flisebelagt terrasse foran huset og træterrasse bag huset.

En rigtig fin bolig - både som seniorbolig eller blot til den lille familie der vil have en overskuelig bolig med en nem og let passelig have.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.