Kongsnæsvej 3, 4700 Næstved

Rummelig og velholdt murermestervilla med kælder og 1. sal.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme suppleret med solceller. Beliggende i gå-afstand til Kobberbakkeskolen afd. Sct. Jørgen samt masser af indkøbsmuligheder.

Stueplan indeholder:

Entre med trappe til 1. sal og nedgang til kælder. Pænt badeværelse med brus. To stuer, hvor der fra den ene er udgang til dejlig isoleret udestue og fra den anden udgang til terrasse. Herudover et værelse/kontor med adgang til pænt til køkken.

På første sal finder du en repos med et disponibelt rum (her kan du evt. lave ekstra toilet) og to soveværelser.

Kælderen rummer en stor praktisk garage samt to disponible rum, der kan bruges til opbevaring/kontor eller tilpasning efter behov. Der er også et viktualierum, et bryggers og endnu et pænt badeværelse med brus. Under udestuen er her godt og praktisk værksted.

En dejlig stor have omgiver størstedelen af huset, og giver masser af muligheder til forskellige anvendelser. På nuværende tidspunkt er der anlagt blomsterbede i baghaven og nem græsplæne.

Denne bolig er ideel til en familie, der ønsker en solid og gedigen ejendom med gode opholdsrum og en stor garage. Den korte afstand til skolen gør ejendommen ideel for børnefamilien.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.