Magledalen 5, 1. th., 4700 Næstved

Opførelse af 5 spændende ejerlejligheder i det attraktive Holsted Nord.

Lejlighederne er på henholdsvis 83 m2, 84 m2 og 125 m2. Placeringen er tæt på den populære Holsted Skole, daginstititioner, ligesom du har et væld af indkøbsmuligheder i Næstved Storcenter lige rundt om hjørnet, og skal du pendle mod København er her nem adgang til Ring Nord og kun 1½ kilometer til toget.

Til hver lejlighed vil der medfølge 1 carport med udhus.

Denne lejlighed er placeret på 1. sal og har et boligareal på 125 m2 og indeholder:

Kombineret entré/bryggers med hvide skabe fra HTH og plads til vaskemaskine og tørretumbler, soveværelse med skabe og direkte indgang til badeværelse med bruseniche, hvide HTH skabe og væghængt toilet, 2 gode værelser, begge med skabe, badeværelse med bruseniche, hvide HTH skabe samt væghængt toilet. Stue i åben forbindelse med køkken/alrum, ligeledes med hvide skabselementer fra HTH. Fra stue udgang til stor møblerbar altan med en skøn udsigt og køkken/alrum med fransk altan.

Lejlighederne generelt:

Lejlighederne er med opholdsarealer mod syd/vest med fine altaner/terrasser. Indretningen er moderne og åben med lyst interiør, der understøtter lysindfaldet fra de store vinduespartier.

Opføres i lyse blødstrøgne mursten med sorte IBF cementtagsten, ståltagrender og sorte træ/alu Rationel døre og vinduer med 3-lags lavenergiruder. Klinker på gulv i badeværelse, entré/bryggers og køkken. Flotte Timberman lamelparket, ask børstet hvid. Hvide gipslofter og hvide glatte indvendige døre. Gulvvarme overalt. Nilan ventilationsanlæg. Opføres i gode anerkendte materialer.

Der er anvendt 3D-visualiseringer som billedmateriale. Der kan forekomme ændringer i.f.t. færdigt projekt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.