Fjellebrovej 9, Rønnebæk, 4700 Næstved

Nyopført ½-dobbelthus - se mere på www.bækgårdsparken.dk

Nyopførelse af ½-dobbelthus i hyggeligt landsbymiljø - se mere om projektet på www.bækgårdsparken.dk.

Boligen opføres som energi-venlig bolig på 115 m2 i hvidfiltset mursten og med sorte betontagsten på taget. Boligen opvarmes med luft-vand varmepumpe og har selvfølgelig gulvvarme overalt. Her er anlagt have med græs og der er brugsret til egen carport.

Prøvehus på Fjellebrovej 25 er færdigopført og klar til besigtigelse.

Boligen indeholder:

Kombineret entre/bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Stor lys opholdsstue med plads til både sofaafdeling og spiseafdeling. Fra stuen er der udgang via dobbeltdør til flisebelagt terrasse og den nemme lille have. I åben forbindelse med stuen er der køkken, hvor elementer leveres af HTH. Køkkenet er endnu ikke monteret, så køber har således rig mulighed for medindflydelse og tilkøb, så man kan få lige netop det køkken man ønsker sig.

Herudover soveværelse og ekstra værelse, hvor der fra begge værelser er udgang til forhaven. Har du brug for endnu et værelse er der mulighed for indretning af dette i stuen. Endelig er der dejligt badeværelse med brus.

En rigtig dejlig bolig til en attraktiv pris for dig der vil bo i nyt hus og med en nem og overskuelig have.

Rønnebæk er en skøn og hyggelig by, hvor du er omgivet af af skøn natur og samtidig nemt kan både gå og cykle til Næstved. Her er således stisystem direkte til byen ligesom der er skønne rekreative områder ved de nærliggende hundeskove og det genoprettede vådområde med stier, vandløb og søer. Her er også gå-afstand til den historiske herregård Rønnebæksholm og den kuperede skov ved Åsen.

Der er planlagt yderligere opførelse af tilsvarende dobbelthuse i området, så hvis du ønsker øget medindflydelse på materialer m.v., så er der også rig mulighed for dette.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.