Klintegårdsvej 81, Enø, 4736 Karrebæksminde

Flot og gennemrenoveret fritidshus på Enø i det skønne Karrebæksminde.

I anden række til klinten og Smålandshavet finder du dette flotte og gennemrenoverede fritidshus på Enø i det skønne Karrebæksminde.

Huset er beliggende for enden af lukket vej med skøn og ugeneret have. Her får du således rolige og naturskønne omgivelser - kun et stenkast fra havet og dejlig badestrand med badebro.

Indeholder:

Stort lyst indgangsparti med adgang til stor kombineret opholdsstue/spisestue med lys og moderne indretning. Fra entreen endvidere adgang til nyt lyst og lækkert badeværelse med brus. Fra stuen åben forbindelse til nyt lækkert køkken med flotte hvide elementer. Soveværelse med god plads til dobbeltseng og direkte adgang stort møblerbart walk-in closet, som evt. også kan bruges som hjemmekontor. Herudover 2 gode værelser, hvor der i det ene er vaskemaskine.

Ejendommen fremstår overalt i flot og velholdt stand med bl.a. flotte gulve i alle opholdsrum, brændeovn og varmepumpe i stuen og masser af lysindfald i alle rum fra de store sprossede vinduespartier. Udover nyt køkken og bad er her stor udendørs træterrasse og udvendigt skur. Hele huset er således gennemrenoveret både ind- og udvendigt i 2022/2023 - herunder både vinduer og tag. Fra køkkenet og terrassen er der kig til vandet.

Huset overtages med flot inventar. Her er indlagt fibernet og der er apple TV.

Huset har tidligere haft udlejningsaftale med god lejeindtægt, men er nu fri til ejers eget brug. Alternativt kan der laves ny udlejningsaftale med gode muligheder for løbende tilskud til drift af huset.

Et helt igennem flot og indflytningsklart fritidshus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.