Eskeskoven 9, 4700 Næstved

Stilfuld og elegant nyere villa med super beliggenhed i det populære Holsted Nord kvarter

I nyere udstykning nær Næstved Storcenter - tæt på en af byens mest attraktive skoler - finder du denne flotte og indflytningsklare ejendom. Ejendommen er opført i 2019 af HusCompagniet og fremtræder overalt i flot stand og med lækre kvalitetsmaterialer. Her får du bl.a. jordvarme med integreret styring af hhv. varme og køling, Genvex, BWT blødgøringsanlæg, centralstøvsuger, touch armatur i køkken og på begge badeværelser, ovenlysvindue med solgardin og trådløs styring, elektrisk trådløst styret solafskærmning, dæmpbare LED-spots, Leandia-bordplader i køkken og meget mere. Ejendommen er opført i mursten, sorte træ/alu døre og vinduer samt tag med ensidigt tagfald.

Ejendommen har et samlet bebygget areal på 228 kvm, hvoraf de 176 kvm er bolig og 52 kvm er integreret carport og udhus. Herudover ekstra have- og cykelskur i hardyplank på 17 m2.

Ejendommen indeholder entré med garderobeplads, bryggers med vaskesøjle, 2 store børneværelse, kontor, badeværelse med bruseniche, stort lækkert køkken/alrum med elementer fra HTH. Fra køkken/alrum forbindelse til den lyse opholdsstue med store vinduespartier mod haven. Fra både køkken/alrum og opholdsstue er der udgang til haven og den flisebelagte terrasse, hvoraf 19 kvm er overdækket. Soveværelse med walk-in closet og direkte adgang til forældrebadeværelse med bruseniche.

Ejendommen opvarmes med jordvarme - alle steder med gulvvarme. Der er indlagt fibernet. ABA (automatisk brandalarmeringsanlæg). Klargjort til elbiloplader og robotplæneklipper.

Alt i alt en virkelig flot og gennemført ejendom for dig der ønsker en næsten nyopført ejendom og ikke vil gå på kompromis med kvalitet og materialer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.