Cypresvænget 197, Enø, 4736 Karrebæksminde

Charmerende sommerhus på stille vej med 2 gode træterrasser med fin udsigt.

Virkelig charmerende sommerhus, hvoraf de 47 m2 er veludnyttet med 6 sengepladser og har alligevel en god stor stue, samt køkken og bad. Det er en stor solrig grund på 700 m2.

Huset er bygget i træ med eternittag og fremstår nymalet i sort med hvide vinduer.

Udover en fin planløsning er der på hver side af huset gode store træterrasser. De er en naturlig udvidelse af huset og giver mulighed for masser af sol, men også skyggepladser. Selve haven er en god reel græsplæne, som er helt ugeneret bag huset. I det ene hjørne er der en stor bålplads, der kan give mange hyggelige aftener. Her er endvidere et udhus og to æbletræer. Haven er nem og overskuelig, men samtidig meget brugbar til både hygge og leg.

Ved husets indgang bydes du velkommen af et rigtig godt åbent vindfang, hvor du kan nyde morgenkaffen i læ. Desuden kan skoene stå i tørvejr og fiskestangen kan stå til tørre. Herfra kommer du ind i en lille entre. Husets badeværelse er med god stor bruseniche, samt plads til et skab/ opbevaring.
Køkkenet er lyst med et godt lysindfald fra vinduet ved håndvasken og her er masser af skabsplads. Køkken er i forbindelse med stuen. Stuen har fin plads til både spisebord og sofagruppe, så huset også er brugbart på regnvejrsdage. Fra stuen er der udgang til en mindre overdækning på træterrassen, så du kan sidde i læ eller skygge på de rigtig varme dage.

Husets sengepladser er fordelt på køjerum (kan evt. ændres til 120 seng), hyggeligt værelse med 1 1/2 mands seng med plads til to, samt soveværelse med en 1 1/2 mands seng, men hvor der er plads til en dobbeltseng. I soveværelset er der 3 klædeskabe. Alle soverum har indgang fra stuen.

Huset ligger på en lukket vej i et roligt område og er i en veldrevet grundejerforening. Det er beliggende tæt på stranden (ca.7 Minutters gang), så du kan tage håndklædet over skulderen og gå ned til vandet via natursti over Mark/ eng, hvor der er badebro. Du kan også vælge at tage ned til den brede sandstrand, nyde en is eller spise ved en af fiskerhusene i det hyggelige havnemiljø.

Så ved dette hus bor du roligt og tæt ved den dejlige natur/ strand, men samtidig tæt på det hyggelige Karrebæksminde med alt, hvad et sommerhjerte kan begære af fiskerestauranter, caféer, isboder, minigolf, vinbar, bager og selvfølgelig den kendte skønne sandstrand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.