Farvergade 1, st. th., 4700 Næstved

Super attraktivt beliggende stuelejlighed - få meter fra Axeltorv midt i Næstveds centrum

Lejligheden er beliggende i nyere etageejendom, hvor der både er elevator og parkeringskælder.

Denne lejlighed er beliggende særdeles ugenert med terrasse ind mod gården og således helt afskærmet fra den gående trafik. Der er dørtelefon på indgangsdøren og elevator direkte fra parkeringskælderen.

Lejligheden indeholder:

Entre med adgang til dejlig stort bryggers med plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Rummelig opholdsstue/køkken/alrum der vender mod vest, ud til gårdrummet/terrassen, hvor du både har dit eget lille areal og derudover adgang til den store fælles terrasse. Køkken er med flotte hvide elementer fra INVITA og indeholder selvfølgelig alt i hvidevarer. Fra stuen er der direkte adgang til stort soveværelse. Endelig er her selvfølgelig et stort og flot badeværelse med bruseniche.

Byggeriets ydre respekterer på bedste vis de smukke nabobygninger i området, men er samtidig moderne og tidløse i sit udtryk. Placeringen tæt på byens centrum er ideel for dig der vil have alle byens butikker, restauranter, cafeer m.v. lige udenfor døren.

Med parkeringsplads i bygningens kælderetage og med elevatoradgang direkte til boligen er lejligheden derudover særdeles handicap og seniorvenlig

Lejligheden fremtræder overalt i flot og indflytningsklar stand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.