Fodbygårdsvej 25, 4700 Næstved

Her har du muligheden for at erhverve en rigtig flot istandsat villa med nyt tag med indbyggede solceller.

Beliggende i det attraktive Digterkvarter - tæt på en byens mest efterspurgte skoler og med Herlufsholmskoven, Susåen og byens centrum inden for kort afstand.

1½ plans villa med anvendelig kælder fremstår i gråfilset murværk, hvide vinduer og med sort Solartag, tagplade T-ROOF med solceller og batteri (9,8 kWh).

Villaen har siden 2013 gennemgået en gennemgribende renovering med bl.a. gulvvarme i hele stueplan (2018), nyt badeværelse (2018), køkken (2020), nyt tag med indbygget solceller og efterisolering (2021), filtsning af ydermure (2021), efterisolering i hulmure, løbende udskiftning af vinduer og døre, installering af blødgøringsanlæg og meget mere.

Stueplan indeholder entré med opgang til 1. salen og nedgang til kælder, badeværelse med brus, stort køkken/alrum med flot tidsløst hvidt Ikea køkken med alt i hårde hvidevarer og Quooker. Herudover stue med godt lydindfald. Fra stue og køkken er der udgang til flisebelagt terrasse/have.

1. salen indeholder repos, toilet, 2 gode værelser samt 2 mindre værelser, som nemt kan laves til et stort værelse. Fungerer i dag som kontor og walk-in closet.

Kælderetagen indeholder gang med udgang til haven, viktualierum, stort disponibelt rum, bryggers samt fyrrum.

Hyggelig sydvendt have med flere gode terrasser, frugttræer og drivhus. Herudover flisebelagt forhave med gode parkeringsmuligheder samt carport med udhus + ekstra udhus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.