Lyngbakken 43, Appenæs, 4700 Næstved

Flot og velholdt 1 plans villa i det hyggelige Appenæs med mulighed for mange værelser - og tag fra 2005

Flot og velholdt 1 plans villa i det hyggelige Appenæs, med mulighed for mange værelser.

Ejendommen er opført i røde mursten og har i 2005 fået nyt flot tag med sorte engoberede betontagsten, ligesom ejendommen er løbende moderniseret og passet. Ejendommen er beliggende på roligt og børnevenligt "torv" tæt på det naturskønne område "Sandbakken" og i gå-afstand til kanalen, Jakobs Havn og Gavnø slot.

Her får du 177 kvm. indflytningsklar bolig, som indeholder:

Entre/fordelingsgang. Nydeligt gæstebadeværelse med brus. Flot rummeligt køkken med hvide grebsløse elementer og god spiseplads. Bryggers med masser af skabe. Stor lys opholdsstue med muret pejs, dejligt lysindfald fra de store karnapper og udgang til den helt lukkede have med stor terrasse. Fra stuen er der fransk dør til spisestuen, som tidligere har været 2 værelser - og som nemt kan opdeles til 2 værelser igen. Soveværelse med skabe. Stort badeværelse med flotte granitfliser og god bruseniche. Kontor med adgang til stor gildestue/billardrum. Gildestuen kan ligeledes nemt opdeles i 2 værelser. Der er gulvvarme i badeværelser, køkken, entre/fordelingsgang og kontor.

Udover boligen er her stor carport med udhus samt hyggelig (uregistreret) pavillion, stor nyanlagt fliseterrasse og skøn lukket, ugeneret og vedligeholdelses nem syd/vestvendt have.

Der er gode indkøbsmuligheder i nærheden - med både REMA 1000 og NETTO inden for få kilometer. Indenfor cykelafstand (2-3 km) finder du ligeledes Næstved Gymnasium og den tilhørende skole, Kobberbakkeskolen - afd. Sct. Jørgens. Endelig er der gode busforbindelser til centrum. Er du til gå- og løbeture er her masser af muligheder - både langs kanalen og mod det naturskønne område ved Vejlø og Svenstrup.

En flot og præsentabel bolig for dig der vil bo uden trafikstøj og med masser af natur lige uden for døren.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.