Kærsagrene 59, 4700 Næstved

Stor og rummelig villa fra 2020 med hele 6 værelser og multirum. En fantastisk velindrettet bolig med plads til den store børnefamilie.

På blind villavej i det super attraktive Holsted Nord kvarter ligger denne flotte og stilfulde ejendom. Ejendommen har et bebygget areal på 250 kvm, hvoraf de 208 kvm er bolig og resten carport, udhus og overdækning.

Ejendommen opvarmes med luft til vand varmepumpe og har naturligvis gulvvarme overalt. Der er installeret centralstøvsuger med slangeoprul i vægge og i alle døre og vinduer er der indborede magneter med direkte opkobling til alarm/vagtcentral.

Ejendommen er højt beliggende og uden naboer på bagsiden af huset. Du har således her et skønt og ugeneret opholdsareal med terrasser mod syd og vest.

Ejendommen indeholder:

Entre. Lækkert køkken/alrum med flotte hvide elementer fra HTH, loft til kip og akustiklofter. I forbindelse med køkkenet er der super praktisk depot/viktualierum. Soveværelse med walk-in og adgang til dejligt forældrebadeværelse med både kar og brus. Gæstebadeværelse med brus. Bryggers. 5 gode børneværelser samt "multi-rum", som både kan fungere som hjemmekontor, spille/legerum til børnene eller evt. indrettes til endnu et børneværelse.

En helt igennem flot og velindrettet bolig, som overalt fremstår i flot og indflytningsklar stand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.