Æblevænget 1A, Appenæs, 4700 Næstved

Nu udbydes et flot halvt dobbelthus som emmer af kvalitet, og er beliggende i det naturskønne Appenæs

Ejendommen er meget elegant opført i hvidfiltset murværk med antracitfarvede vinduer og sorte tagsten. Opført i 2007 af det lokale byggefirma Bjørn Nielsen Huse, og fremstår overalt i rigtig fin stand.

Der er kort afstand til indkøbsmuligheder. Fra Gavnøvej kan børnene tage bussen direkte til Sct Jørgens Skole. Appenæs byder desuden på den hyggelige lystbådehavn Jacobs Havn, det skønne rekreative område "Sandbakkerne" og ikke at forglemme skoven omkring Gavnø slot.

Der har kun været én ejer på ejendommen og der er kræset for detaljen bl.a. i form af ekstra karnap i stue, lækre indbygningsskabe, markise, isoleret udhus og meget mere. Alt er udført i en flot stil og i høj håndværksmæssig kvalitet.

Ejendommen indeholder entré/fordelingsgang, badeværelse med brus, bryggers med hvide skabe og vaskesøjle, soveværelse med 2 skabsvægge med skydelåger, værelse/kontor med skabe, værelse, flot Invita-køkken i åben forbindelse med dejlig stue med et godt lysindfald fra de 2 glaskarnapper. Fra stue udgang til haven.

Naturgasbaseret gulvvarme overalt. Trægulve i stue og værelser. Lyse klinker i entré/fordelingsgang, badeværelse og bryggers. Hvide indvendige fyldningsdøre.

Flot have anlagt med stor fliseterrasse med markise, græsplæne, og flisebelægning rundt om huset. Hyggeligt orangeri med træbelagt gulv, gode parkeringsmuligheder, redskabsskur, carport og godt isoleret udhus.

Et godt og rummeligt dobbelthus med en unik og super attraktiv beliggenhed, tæt på naturen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.