Østergade 10, 1. th., 4700 Næstved

Leder du efter en by-lejlighed, suverænt beliggende og med en dejlig stor altan, så bør du absolut kigge nærmere på denne skønne lejlighed i Østergade.

Selvom du kun er få min. gang fra Næstveds centrum med gågader, cafeer, restauranter, butikker m.v., så er du alligevel dejlig ugeneret bl.a. fordi altanen vender væk fra Østergade.

Lejligheden er på 124 m2, ligger på 1. sal og har en stor sydvestvendt møblerbar træbelagt altan. Opvarmes med fjernvarme.

Indeholder entré med garderobe, gæstetoilet, 2 flotte stuer en suite, adskilt af en elegant fransk glasdør - og fra den ene stue er udgang til altanen. Lyst køkken i åben forbindelse med den ene stue.

Herudover badeværelse med bruseniche, god skabsplads og vaskemaskine. Værelse med indbyggede skabe, og med udgang til køkkenet samt stort soveværelse med masser af skabe. Soveværelset har tidligere været 2 værelser, og kan nemt genskabes.

Der er trægulve (slidte) i stuer og entré. På værelserne er der gulvtæpper. Lyse klinker på gulv i badeværelse, gæstetoilet, og køkken.

En fin lejlighed til dem, der ikke ønsker de store forpligtelser med hus og have, men alligevel nyder at kunne komme ud og nyde vejret, og til dem, som ønsker at være, hvor det sker.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.