Menstrup Bygade 38, Menstrup, 4700 Næstved

Unik bolig med et væld af detaljer og en helt igennem fantastisk atmosfære.

Nuværende ejer har, siden de købte ejendommen i 2008, gennemrenoveret ejendommen med en sjælden set perfektionisme og detaljerigdom.

Ejendommen har fra 1900 og frem til ca 1975 fungeret som missionshus, men fremstår i dag som en moderne bolig med bl.a. gulvvarme i hele stueetagen og super isolerede gulve, vægge og lofter. Stueetagen er renoveret i 2015 og 1. og 2. salen er indrettet i 2009.

Stueetagen indeholder: Entre, stort lækkert køkken/alrum med åben forbindelse til opholdsstuen, pænt gæstetoilet, 2 store værelser samt fyrrum og overdækket bagindgang. 1. og 2. sal indeholder: Stor stue med fritlagte bjælker og skøn detalje med "glas-gulv" med direkte kig til stuen nedenunder. Herudover 3 store værelser samt stort flot badeværelse med brus. Fra 1. sal er der åben trappe til 2 disponible rum med loft til kip på 2. sal.

Der er i alle opholdsrum super flotte ege sildebensparket gulve og i køkken, bad og bryggers flotte klinkegulve. Af helt unikke detaljer bør nævnes, at trappen fra stue til 1. sal er en trappe fra ca. 1880, som ejer har fået transporteret fra en ældre ejendom på Frederiksberg og så nænsomt renoveret og tilpasset denne ejendom. Herudover er alle husets større bjælker transporteret fra et skibsværft i Nordhavn og slebet, tilpasset og monteret i boligen. Alt sammen med til at give denne ejendom et helt specielt udtryk og en stil der bare emmer af kvalitet og god stil.

Ejendommen er beliggende i hyggelig landsby lige udenfor Næstved. Der er lokal købmand, hvor dagligdags indkøb kan foretages. Udover kort afstand til Næstved er her ikke langt til skøn badestrand - både i Karrebæksminde og i Bisserup.

En ejendom, som helt sikkert fortjener et kig - vi er sikre på, at I ikke bliver skuffede !!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.