Fjordbakken 5, Dyves Bro, 4700 Næstved

Leder du efter en unik villa med masser af plads - og drømmer du samtidig om en skøn udsigt til vandet - ja, så bør du absolut kigge forbi Fjordbakken 5 i Dyves Bro.

Villaen ligger højt over Karrebæk fjord, få km. fra Næstved, og ligeledes med kort afstand til Karrebæksminde med de skønne badestrande og idylliske havnemiljø. Her er cykelsti og bus direkte til en af Næstveds bedste skoler ved Lille Næstved og med nabo til den flotte Næstved golfbane, hvor du fra flere af hullerne også har udsigt til fjorden.
Herudover er der skøn natur ved skovene ved Borgnakke og Saltø.
Udover den fantastiske vandudsigt har du via grundejerforeningen adgang til engareal ved fjorden med egen bådebro, bålplads, legeredskaber og fodboldbane - en tumleplads i naturskønne omgivelser for store og små. Fra 1. sal kan man følge solens gang fra morgen til aften.

Stueplan indeholder: Rummelig entre med opgang til 1. salen og nedgang til kælder. Gæstetoilet. Stor vinkelstue med pejs og den skønneste udsigt ud over vandet. Køkken/alrum, ligeledes med skøn udsigt ud over vandet samt stort bryggers.

1. salen indeholder: 2 store værelser og 2 lidt mindre værelser. Fra 3 af værelserne er der udgang til veranda med soludsigt hele horisonten rundt med en storslået udsigt over fjorden med over 10 kilometers dybde syn over Gavnø og Dybsø. Herudover badeværelse med brus.

Kælderetagen indeholder: Stort disponibelt rum/vaskerum med opgang til haven samt viktualiarum.

Herudover dobbelt garage på 36 m2.

Dejlig veltilplantet have med bede, buske, træer og græsplæne. Flisebelagte terrasser samt stor flisebelagt indkørsel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.