Fjordvangen 7, Stenbæksholm, 4700 Næstved

Flot gulvpudset villa fra 2001 i Stenbæksholm

På stor dejlig grund finder du denne flotte gulpudsede lavenergi-villa fra 2001. Ejendommen er beliggende i det attraktive Stenbæksholm - kun 5 minutters kørsel fra Næstved centrum.

Stenbæksholm er et skønt landsbymiljø med en blanding af ældre charmerende ejendomme og nyere flotte villaer. Området er tilknyttet en byens mest populære skoler, via sikker skolevej på under 10 minutter. Til ejendommen er tilknyttet bådelaug. Yderligere kan man benytte Næstved Golfbane, som er beliggende lige op til byen. Stenbæksholm ligger 10 min kørsel fra Karrebæksminde med en af Danmarks bedste badestrande.

Ejendommen indeholder:

Entre med adgang til bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Dejligt lyst køkken/alrum med udgang til den store flotte fliseterrasse. Fra køkken/alrum er der via fransk dør adgang til opholdsstuen med delvist loft til kip. I stueetagen finder du endvidere et pænt badeværelse med brus samt 2 gode værelser.

1. sal har loft til kip og rummer stor hyggelig opholdsstue samt stort soveværelse med direkte adgang til badeværelse med kar og brus samt walk-in.

Udover boligen er her garage med indbygget udhus.

Der er gulvvarme i hele stueetagen og i badeværelse på 1. sal. Der er pæne trægulve i alle opholdsrum og klinkegulve i entre, køkken/alrum, badeværelser og bryggers.

Ejendommen fremstår overalt i pæn og indflytningsklar stand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.