Kokhaven 10, 4736 Karrebæksminde

Stor villa i Karrebæk - i alt 240 etagemeter. Ny brændeovn og ny varmepumpe i kælderen

På stille villavej i det naturskønne og stemningsfyldte Karrebæksminde - tæt på Karrebæk Fjord, finder du denne velholdte 1 plans villa med stor anvendelig kælder.

Her er i alt 240 etagemeter fordelt med 155 m2 i stueplan og herudover 85 m2 i den særdeles anvendelige og højloftede kælder.

I Karrebæk er der daginstitution, som rummer både vuggestue og børnehave. Skole, som er en afdeling af Ll. Næstved Skole, Næstved. Indkøbsmuligheder, som Netto der ligger lige rundt om hjørnet, og selvfølgelig den skønne stemning ved en af Sydsjællands bedste badestrande, super hyggeligt havnemiljø, hvor der er cafeer, fiskerestauranter, bagerbutikken mv. som skaber en helt unik og hyggelig stemning.

Den nye omfartsvej rundt om Næstved gør også, at du nemt kommer "uden om " Næstved, hvis du skal pendle mod København.

Ejendommen fremstår i velholdt stand og af seneste forbedringer kan nævnes, nyt klinkegulv i gildesal i kælder, istandsættelse af vaskerum i 2018 samt ny flisebelægning i forhave/indkørsel i 2019. Sælger har herudover netop installeret ny brændeovn o stuen og varmepumpe i kælderen.

Stueplan: Entre. Flot nyere badeværelse med brus. 3 store værelser. Meget stor og lys opholdsstue med helt ny brændeovn. Fra stuen er der udgang til den store overdækkede flisebelagte terrasse og resten af den skønne ugenerte have. Pænt køkken med god spiseplads, gulvvarme samt masser af lysindfald fra de store vinduer. Kælder: Stort lækkert vaskerum med masser af skabe og god plads til vaskemaskine og tørretumbler. Stor gildestue med klinkegulv og plads til billard, bordtennis eller blot god plads til at holde en god fest. Herudover gæstetoilet samt 2 disponible rum.

Udover boligen er her stor carport på 43 m2, som ligeledes giver en god overdækket indgang. Forhave er nemt anlagt med flisebelægning og har således gode parkeringsforhold. Baghaven som vender mod syd/vest er dejlig ugenert og byder på både græsplæne, frugttræer og buske, store dejlige terrasser samt en hundegård.

En rigtig fin ejendom med masser af plads - både til den store familie eller til dig der har brug for hjemmearbejdsplads.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.