Hedetoften 33, 4700 Næstved

210 flotte kvm - tæt på skøn natur og med gode børneværelser

Stor og rummelig familievilla med 2 stuer, 2 badeværelser og mulighed for 5 værelser.

På super børnevenligt "torv" i det naturskønne Appenæs ligger denne rummelige familieejendom. Ejendommen fremtræder overalt i flot og velholdt stand og ligger blot få meter fra det rekreative areal "Sandbakken". Her er ligeledes kort afstand til stien mod Gavnø og Vejlø, hvor man overalt kan nyde den smukke udsigt over skov, marker og mod fjorden.

Stueplan indeholder:

Entre. 3 gode værelser samt mulighed for indretning af ekstra værelse i forbindelse med entre/fordelingsgang. Flot lyst badeværelse med brus. Bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og naturgasinstallation. Flot nyere køkken/alrum med hvide skabs- og skuffeelementer. Fra køkken/alrum åben forbindelse til stor spisestue. Fra køkken/alrum og spisestue er der masser af lysindfald fra de store vinduespartier mod den helt ugenerede have. Fra køkkenet er der udgang til haven og den overdækkede terrasse.

1. sal indeholder:

Tv-stue med udgang til stor altan med fin udsigt. Soveværelse med skabe og direkte adgang til det store forældrebadeværelse med brus.

Ejendommen er som nævnt beliggende i Appenæs, hvor man udover den skønne natur har kort afstand til den populære skole Kobberbakkeskolen afd. Sct. Jørgen, masser af indkøbsmuligheder i de nærliggende Rema 1000, Netto, Aldi m.v. Herudover bør nævnes den hyggelige lystbådehavn Jakobs Havn og så selvfølgelig området omkring Gavnø.

En rigtig god og velholdt ejendom, som passer både til den store børnefamilie eller til brug for plads til hjemmekontor, liberalt erhverv eller lignende.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.