Fjordhusene 13, Enø, 4736 Karrebæksminde

På unik beliggenhed på Enø i Karrebæksminde ligger dette charmerende fritidshus - et af de eftertragtede Fjordhuse

Boligen har et fantastisk vandkig ud over Karrebæk Fjord fra stuen og ikke mindst fra den flisebelagte terrasse.

Boligen fremstår i flot og indflytningsklar stand og indeholder entré med skab, køkken i åben forbindelse til stuen som har hyggelig brændeovn og udgang til den flise belagte terrasse. I stuen desuden nyere varmepumpe. Herudover soveværelse samt pænt badeværelse med brus.

Alle rum er med loft til kip, hvilket giver en god rummelighed, Klinker på gulv i alle rum. Alt står som nymalet i alle rum.

"Fjordhusene" blev opført i 1980 udelukkende til udlejning men for godt 6 år siden blev de udbudt til enkeltpersoner, og det har vist sig at være med stor succes. Al udvendig vedligeholdelse foretages af den velfungerende Ejerforening Fjordhusene. Det er kun den indvendige vedligeholdelse samt terrasse/indgangsparti, der vedligeholdes af den enkelte ejer.

Inden for kort afstand finder du Sydsjællands bedste badestand, samt flere hyggelige cafeer, restauranter, lystbådehavne og ikke mindst det hyggelige havnemiljø, hvor der om sommeren er et herligt folkeliv med musik, kapsejlads og mange andre ting. Her er også kun 10 min. kørsel til den smukke Næstved golfbane med udsigt over fjorden - både fra flere af hullerne samt fra den tilhørende restaurant.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.