Havnen 10, 1. th., 4700 Næstved

Stor og spændende bolig i Det Gule Pakhus

Uanset hvor man kigger ud af vinduer og døre, er der noget at opleve. Fra stuen kan man se mod havnen og den fritlagte suså, og fra både stue og soveværelse er der fint udsyn op mod byen, Hotel Kirstine - og Ostenfeltparken ligger direkte i baghaven.

Der er rigtig kræset med detaljer, og den ovale cylinder har badeværelse i nederste plan, og ovalt kontor på toppen - hvilket gør denne lejlighed til noget ganske særligt.

Endvidere er der etableret et "indskudt dæk" hvor en åben stue med udsigt over havnen er et kapitel for sig selv.

Ud over omtalte indeholder boligen stort køkken, stor stue,1 værelse som tidligere har været en del af stuen, soveværelse og yderligere 2 børneværelser. Endvidere 1 beboelig hems, og 1 opbevarings hems. Herudover skøn altan med udsigt til Ostenfeldtsparken.

Flot INVITA køkken med alt i hvidevarer, herunder "side by side" køl / frys, med isterningsmaskine.

Bordplader er ligesom vindueskarme, gelænder / håndlister, tilvirkede spejlrammer, fodtrin, trappetrin og paneler, samt gulvet på det indskudte dæk, udført i massiv træ Afrikansk Valnød, nænsomt forarbejdet og olieret.

Boligen er udstyret med lækkert wideplank trægulv fra MOLAND.

Sammen med de øvrige 8 boliger findes fælles bryggers / udekøkken, i forbindelse med fællesarealet, som er beliggende lige nedenfor køkken vinduet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.