Næstvedvej 40, Fensmark, 4684 Holmegaard

Særdeles velholdt og rummelig bolig med meget stort udhus/værksted og stor dobbelt garage med separat lille "lejlighed".

Super velegnet til den pladskrævende hobby eller til mindre liberalt erhverv.

Har du brug for masser af plads, så bør du absolut tage et kig på denne skønne ejendom i Fensmark. Ejendommen består af en bolig på 231 kvm, et stort udhus på 446 kvm med masser af plads til fx. veteranbiler, campingvogne eller andet der kræver god plads. Herudover en dobbelt garage på 81 kvm med separat lille lejlighed eller kontor faciliteter ovenpå.

Boligen indeholder i stueplan:

Entre, meget stort køkken/alrum med forsænket spiseafdeling og med kvalitets elementer fra ALNO. Opholdsstue, nydeligt badeværelse med brus samt soveværelse. Fra boligen er der direkte adgang til det store udhus, hvor der endvidere er stort bryggers, fyrrum med pillefyr, værksted og stort disponibelt rum med højt til loftet.

1. sal indeholder:

Opholdsstue, pænt badeværelse med brus samt 2 gode værelser.

Herudover er der god garage med dobbelt vognport, disponibelt rum, badeværelse med brus og 1. sal med stort disponibelt rum.

Udvendigt er her stor dejlig have med en del ældre beplantning, græsplæne, overdækket svimmingpool og stor perlestensbelagt gårdsplads,

Grunden er på ca. 5.400 kvm og beliggende lige op af nyere udstykning med nyere huse og rækkehuse. Ejendommen er som nævnt beliggende i Fensmark med egen skole, idrætshal, bibliotek og gode indkøbsmuligheder i den store og populære SuperBrugsen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.