Fjordvangen 27, Stenbæksholm, 4700 Næstved

I 1. række og med udsigt til Karrebæk Fjord

I det attraktive Stenbæksholm, 5 minutters kørsel fra Næstved centrum, ligger denne skønne ejendom med en helt fantastisk udsigt til Karrebæk fjord, hvor du henover det "savanne-agtige" engareal kan nyde skibene der sejler forbi, lystbådehavnen eller de små propelfly som i ny og næ lander på den lille lokale flyveplads. Ejendommen ligger ugenert og tilbagetrukket som 3. sidste bolig for enden af en blind vej, som går direkte ud til Næstved golfbane. Her er roligt, naturskønt og ingen støj fra biler.

Stenbæksholm er et skønt landsbymiljø med en blanding af ældre charmerende ejendomme og nyere flotte villaer. Området er tilknyttet en byens mest populære skoler, via sikker skolevej på under 10 minutter. Til ejendommen er tilknyttet bådelaug. Yderligere kan man benytte Næstved Golfbane, som er beliggende lige op til byen. Stenbæksholm ligger 10 min kørsel fra Karrebæksminde med en af Danmarks bedste badestrande.

Fjordvangen 27 har en stor dejlig grund på 1.683 m2 og rummer i alt 227 m2 bolig. Herudover entre, bryggers, værksted/kreativt rum samt garage på i alt 62 m2. Desuden carport til 2 biler.

Ejendommen er i dag indrettet med 2 selvstændige lejligheder på henholdsvis stueplan og 1. sal. Lejlighederne er adskilt af let væg, som nemt kan fjernes igen, eller man kan bibeholde boligen, til fortsat udnyttelse til 2 familier eller 2 generationer. Der er mange muligheder i denne bolig og de mange m2 er særdeles velegnet for den store familie med behov for meget plads.

Stueplan: Entre. Bryggers med adgang til værksted, hvorfra der er direkte adgang til garagen. Pænt køkken med hvide elementer. Stor vinkelstue med udgang til overdækket terrasse, hvorfra der er skøn udsigt til fjorden. Herudover 3 værelser, badeværelse med kar samt gæstetoilet. 1. sal: Nyere lækkert køkken i åben forbindelse til opholdsstuen, hvorfra der er udgang til altan med fantastisk udsigt over fjorden. Pænt badeværelse med brus. Soveværelse samt ekstra værelse.

Ejendommen fremtræder generelt i pæn og velholdt stand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.