Banetoften 17, 4700 Næstved

1 plans vinkelvilla i roligt kvarter og tæt på skole og indkøb

På en stille villavej udbyder vi en vinkelvilla i 1 plan med udestue og fritliggende muret garage. Villaen er opført i gule mursten og med bølgeeternittag. Ejendommen er løbende vedligeholdt med bl.a. udskiftning af vinduer, køkken og bad.

Villaen er indrettet med entre/fordelingsgang, 2 store værelser - det ene med indbyggede skabe. Badeværelse med bruseniche og med gulvvarme. Køkken med lyse elementer og med spiseplads. Bryggers/fyrrum med naturgasinstallation og plads til vaskemaskine. Herudover er der meget stor opholdsstue med pejs med indsats og med udgang til integreret udestue, hvorfra der er udgang til haven og stor fliseterrasse. Hvis der er brug for yderligere værelser, er der god mulighed for at indrette flere. Der er i boligen trælofter og forskellige gulvbelægninger. Haven er overvejende anlagt med græsplæne og dermed nem at holde. Terrasseområderne er etableret i baghaven og orienteret mod syd og vest, så I kan nyde solen det meste af dagen.

Flisebelagt indkørsel til den murede garage.
Stille vej og stisystem til skole, tæt på daginstitutioner, ligesom der er kort vej til indkøbsmuligheder og bus.

Få minutters kørsel til Næstveds hyggelige bymiljø, hvor flere forretninger og spisesteder byder sig til og ligeledes kun få minutters kørsel til Næstved StorCenter og de skønne omgivelser ved Herlufsholmskoven.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.