Møllevej 8, 4700 Næstved

Charmerende og præsentabelt byhus, gulpudset med rødt tegltag og med hvide dannebrogsvinduer

Beliggende på hjørnegrund i roligt kvarter, og med indkørsel med plads til 2 biler.

I gå-afstand til hjertet af Næstved by, som byder på bl.a. gågader, cafeér og special butikker. Endvidere tæt beliggende ved skøn natur, Susåen og Herlufsholmskoven, stationen, gymnasiet, og stadion. Og så er der ikke mere end 10 km til en af Danmarks dejligste badestrande, Karrebæksminde.

Huset har et boligareal på 169 m2. Herudover 20 m2 udhus, som fungerer som bryggers og er i direkte forbindelse med boligen, kælder på ca. 16 m2 (nedgang udefra), overdækning ca. 14 m2, skur på ca. 12 m2 og drivhus.

Ejendommen er siden 1989 løbende blevet renoveret og er blevet tilbygget i 2006 og står overalt i flot og præsentabel stand. Opvarmes med fjernvarme, suppleret med pejseindsats. Gulvvarme i badeværelser, køkken og hall. Plankegulve i stue, værelser og repos. Klinker i badeværelser, køkken og hall.

Stueplan indeholder stor møblerbar hall, flot trappe til 1. salen, flot badeværelse med hvide skabselementer, væghængt toilet, Vola armatur og bruseniche, stor stue med flot indbygget pejseindsats, rummeligt køkken/alrum, viktualierum samt bryggers/vaskerum som er registreret som udhus.

Fra køkken/alrum er der udgang til hyggelig gårdhave, der er anlagt med flotte natursten, og med god overdækket hyggekrog. Der er udgang til haven, som er anlagt med bl.a. græsplæne og flisebelagt terrasse, fra stue og hall via flotte dobbelte vitrinedøre.

På 1. sal repos, 3 gode værelser, det ene med hems/loft til kip, og et andet med indgang til walk-in. Herudover badeværelse holdt i samme stil som badeværelset i stueplan.

Ejendommen bærer på mange gode detajler som flotte plankegulve, stuk, rosetter og fyldningsdøre.

En sjældent udbudt ejendom og som bestemt er et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.