Fensmarkvej 19, 4700 Næstved

Pæn og velholdt rødstens bungalow beliggende i Holsted Nord på 654 m2 grund.

Tæt ved offentlig transport, Næstved Stor- og Megacenter, skole samt Herlufsholmskoven.

Huset har et samlet etageareal på 140 m2, fordelt med 70 m2 i stueplan og 70 m2 i kælderetagen.

Efter ejendommen har gennemgået en løbende renovering med bl.a. udskiftning af vinduer/døre, tag, badeværelse, køkken, efterisolering af vægge og meget mere, fremstår den i lys og moderne stil.

Indeholder entré med indgang til køkken og stue, stor lys vinkelstue med pilleovn. Køkken med hvide skabselementer samt viktualierum (tidligere toilet).

Fra stuen kan du gå direkte ud på lukket træterrasse med den skønneste udsigt ud over haven, og du kan også fra stuen gå direkte i udestuen. Der er mulighed for at etablere ekstra værelse i stuen.

Kælderetagen, som er i boligkvalitet, indeholder stort flot badeværelse med brus, gulvvarme, håndklædevarmer og spot i loftet - plads til badekar eller spa. 2 gode disponible rum, entré, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. God lofthøjde, og tør, da der er drænet rundt om huset.

Køkken, entré og stue har flotte parketgulve. Den del af stuen, hvor der tidligere har været værelse, er der klikgulv. Lyse klinker på gulv i bryggers, entré og badeværelse. Klikgulve i de disponible rum.

Hyggelig og velanlagt have med stor flisebelagt terrasse, mindre drivhus, god anvendelig muret isoleret garage med el-port og udhus/overdækning.

En spændende ejendom, som bestemt er et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.