Rønhave Parkvej 106, 4736 Karrebæksminde

På stille villavej i det naturskønne Karrebæksminde, et par hundrede meter fra Karrebæk Fjord, finder du denne velholdte 1 plans villa

I Karrebæk er der daginstitution, som rummer både vuggestue og børnehave. Skole, som er en afdeling af Ll. Næstved Skole, Næstved. Indkøbsmuligheder, som Netto der ligger lige rundt om hjørnet, og selvfølgelig den skønne stemning ved en af Sydsjællands bedste badestrande, super hyggeligt havnemiljø, hvor der er cafeer, fiskerestauranter, bagerbutikken mv. som skaber en helt unik og hyggelig stemning.

Den nye omfartsvej rundt om Næstved gør også, at du nemt kommer "uden om " Næstved, hvis du skal pendle mod København.

Ejendommen er opført i gule mursten og er løbende blevet moderniseret med bl.a. nyt køkken (ca. 2008), badeværelser, det ene i 2013, bryggers, tag (2009), vinduer og døre (2011) og meget mere.

Indeholder rummelig entré med skabsvæg, soveværelse med skabe med skydelåger og med direkte adgang til flot badeværelse med væghængt toilet og stor bruseniche. Dejlig lys stue med masser af lysindfald og med direkte udgang til haven. Stuen er i åben forbindelse med køkkenet som har hvide skabselementer fra Svane Køkken og med god spiseplads. Herudover fordelingsgang, 3 gode værelser, hvoraf de 2 er sammenhængende. Fra det ene værelse er der udgang til indkørslen. Badeværelse med brus og bryggers.

Opvarmes med el-paneler, suppleret med varmepumpe og brændeovn. Gulvvarme på begge badeværelser. Grå gulvklinker på badeværelser, køkkendel og bryggers. Rød/brune klinker i entré. Parketgulve i stue, fordelingsgang og værelser.

Flot, velanlagt og ugenert have anlagt med græsplæne, frugttræer, stor fliseterrasse, 2 gode isolerede udhuse samt brændeskur/overdækning. Herudover carport.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.