Fåborgvej 31, 4700 Næstved

Familievilla i Næstved Syd

Leder du efter en rummelig ejendom med mange muligheder og med en god beliggenhed i den sydlige del af Næstved bør du absolut tage et kig på denne familievilla.

Ejendommen, som har 264 etagemeter fordelt på 132 m2 bolig, og 132 m2 anvendelig kælder, fremstår i pæn og velholdt stand. Beliggende tæt på indkøb, skoler, daginstitutioner, god natur mm.

Indeholder entré med skabe og med nedgang til kælderen. Lyst køkken i åben forbindelse til stor stue. Fra stuen er der udgang til hyggeligt havemiljø bl.a. veltilplantet med blomster, træer og buske, flisebelagt område og charmerende 6-kantet havehus i glas.

Herudover fordelingsgang, 2 gode værelser med skabe, gæstetoilet, soveværelse med skabe og med direkte adgang til stort badeværelse med brus og badekar.

Kælderetagen indeholder entré, stort disponibelt rum, som pt. anvendes til gildestue med bar, badeværelse med brus og indgang til mindre disponibelt rum (opr. tænkt til sauna), viktualierum, værksted, disponibelt rum samt fyrrum/bryggers som har opgang til haven.

Ejendommen opvarmes med naturgas, men overgår til fjernvarme. Suppleret med brændeovn i entré i kælderetagen og varmepumpe i det store disponible rum, ligeledes i kælderen. Der er gulvvarme på badeværelse, gæstetoilet, entré og køkken i stueplan samt på badeværelse i kælderetagen. Parketgulve (ask) i flere rum.

Udover boligen er der carport, god overdækning og flere udhuse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.