Krondrevet 11, 4760 Vordingborg

Blandet bolig/erhverv i Vordingborg på i alt 773 m2 beliggende i erhvervsområde ved indfaldsvej fra Næstved.

228 m2 bolig og 545 m2 erhverv, hertil bygning på 54 m2 (garage,benyttes som en del af erhvervet) samt udhus på 21m2.

Indvendigt fremstår det hele pænt og nydeligt i både bolig og erhverv.

Ejendommen består af en erhvervsejendom fra 1976 på hele 545 m2 som har været anvendt af sælger til fitnesscenter. Et center som er flyttet til nye lokaler i byen.

Erhvervsdelen er indrettet med store åbne rum, velkomstområde samt store og flotte omklædningsrum med brus. Erhvervsdelen kan let omdannes til håndværksvirksomhed, showroom eller kontor, hvilket vil falde godt i tråd med det er erhverv som forefindes i resten af dette erhvervsområde, hvori ejendommen er beliggende.

Flere af ejendommene i dette område har kombineret bolig og erhverv som denne ejendom.

Boligdelen i denne ejendom består af en villa fra 1978, som indvendigt er lækker og funktionel istandsat og rummer hele 228 m2. Stueplan er indrettet med bryggers, to soveværelser, flisebadeværelse med brus og ikke mindst et stort åbent køkken alrum i forbindelse med stue og direkte udgang til sydvestvendt have og terrasse, hvilket også betyder et meget lyst og indbydende rum. 1.salen er indrettet med master bedroom, stort lækkert flisebadeværelse med tilhørende walk-in closet, et mindre
værelse og ikke mindst en stor lækker og lys opholdsstue, hvor man også har indrettet en god hjemmearbejdsplads, hvilket gør, at hele familien kan være sammen i dette store rum, præcis som i det lækre køkken alrum i stueplan.

Alt i alt en lækker villa og erhvervsejendom med masser af plads og ikke mindst potentiale.

Ejendommen er beliggende i mindre erhvervsområde i udkanten af Vordingborg på vej til Næstved. I dette område er mindre håndværksvirksomheder og større kædebutikker som Jysk, Jem & Fix, Harald Nyborg, Fog Trælast og flere større autoforhandlere. Vordingborg er en by i udvikling, med større igangværende projekter i industrihavnen og hele området omkring Vordingborg Station. Fra Vordingborg Station er man 1 time og 12 min. fra Københavns Hovedbanegård. Vejdirektoratet bygger en ny Storstrømsbro, der forbinder Sjælland og Falster via Masnedø. Broen bliver ca. 4 km lang og er Danmarks tredjestørste bro efter Øresundsbroen og Storebæltsbroen. Ydermere er Vordingborg en by med en stor kaserne samt centrum for de større uddannelsesinstitutioner på Sydsjælland. Pr. 1. januar 2019 bor der 45.816 indbyggere i kommunen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.