Brygvej 1, 4700 Næstved

Flot moderniseret byhus med nyt tag og nem lille have

Flot moderniseret byhus med i alt 146 etagemeter og nem og overskuelig have. Et super alternativ til en by-lejlighed eller et rækkehus.

Ejendommen fremstår i indflytningsklar stand og har i nuværende ejers tid gennemgået en omfattende modernisering. Huset fremstår med en pudset facade og et flotte nye sorte lertegl på taget.

Beliggenheden i det eftertragtede Grimstrup-kvarter gør, at her er kort afstand til både attraktive skoler, skøn natur ved Herlufsholmskoven og Susåen, ligesom centrum kan nås på få minutter.

Indeholder:

Stueetagen rummer en hall-lignende entrè, en stor stue og et nyere flot køkken med alt i hårde hvidevarer. Dertil kommer et super flot badeværelse med stor bruseniche. Flere steder i husets stueplan er der pudsede murstensvægge, der giver et helt unikt look til huset. Der er ens gennemgående gulve og pudsede lofter .

1. salen rummer et stort soveværelse samt et mindre værelse.

Herudover er der særdeles god og anvendelig kælder, som er indrettet med bryggers med egen indgang, vaskerum og kontor. Derudover er der indrettet et godt badeværelse i kælderetagen.

Alt i alt en eksklusiv og smagfuldt renoveret ejendom i gode materialer.

Boligen egner sig perfekt til singlen eller til den lille familie.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.