Ringstedgade 68, 4700 Næstved

Byejendom nær centrum - et super alternativ til lejlighed i centrum

Centralt beliggende villa med nem lille have - et super alternativ til en lejlighed i bymidten.

I gå-afstand til Næstved centrum finder I denne flotte ejendom, der både byder på central beliggenhed, et flot arkitektonisk udtryk og en god planløsning. Herudover en særdeles anvendelig kælder i boligstandard og en hyggelig og nem have.

Udover den meget centrale beliggenhed - med alle byens butikker, restauranter og cafeer indenfor gå-afstand, er I samtidig tæt på skøn natur ved Herlufsholmskoven, Rådmandshaven og Susåen. Herudover er her kun 10 min. kørsel til det skønne Karrebæksminde med den fineste badestrand og hyggelige havnemiljø.

Ejendommen fremtræder udefra i vandskuret murværk og med sortmalet tegltag. Taget fremtræder med lidt afskalninger, men har dog ifølge tilstandsrapporten adskillige år tilbage. Boligen rummer 125 kvadratmeter beboelse og herudover 68 kvadratmeter god kælder i boligstandard.

Stueplan indeholder:

Stort køkken-alrum med hvide elementer og åben forbindelse til opholdsstuen. I både køkken-alrum og stue er der flotte trægulve og hvide gipslofter. Herudover entre med trappe til 1. sal samt toilet.

1. sal indeholder:

3 gode værelser, mellemgang/kontor samt toilet.

Kælderen består af et pænt badeværelse, et vaskerum, et bryggers og et disponibelt rum/kontor.

Bag ejendommen og godt afskærmet fra Ringstedgade finder I den hyggelige træterrasse samt den lille græsplæne. Der er gode parkeringsforhold ved ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.