Tove Ditlevsens Vej 47B, 4700 Næstved

Et pænt velholdt og fuldmuret ½ dobbelthus med stor indkørsel, beliggende i det attraktive naturskønne Digterkvarter på blind vej.Herudover god carport og udhus.

Ejendommen er opført i 2004 i hvidpudset mursten med sorte betontagsten. Gipslofter, hvide indvendige døre og lyse klinker på gulv i bryggers, badeværelse og køkken. Træparketgulve i stue og værelser.

Indeholder godt bryggers med hvide skabe, vaskemaskine og tørretumbler, flot køkken/alrum med hvide KVIK skabselementer og quooker fra 2014 - og et skønt lysindfald fra ovenlysvinduerne.

Fra køkkenet er der udgang til baghaven med terrasse og spiseplads. Stue i åben forbindelse med køkken/ alrum og med udgang til haven som er anlagt med græsplæne og flere flisebelagte terrasser.

Herudover kontor/værelse, som oprindelig er en del af stuen (kan nemt reetableres), soveværelse med udgang til haven, værelse samt badeværelse med bruseniche.

Ejendommen opvarmes med naturgasbaseret centralvarme via gulvvarme i alle rum.

Nyere udstykning i børnevenligt kvarter, tæt på den skønneste natur ved flere nærtliggende skovområder og ikke mindst tæt ved den populær skole, Ll. Næstved Skole/afdeling Karrebækvej Og så er der ikke mere end 10 km til en af Danmarks dejligste badestrande Karrebæksminde.

En ejendom for dem, der gerne vil bo med minimal vedligeholdelse, og med nem mindre have i et skønt boligområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.