Orenæsvej 31, 4700 Næstved

1 plans villa med gulvvarme, nyere døre, vinduer, køkken og bad. En ejendom der skal ses !!!

På stor grund i dejligt villakvarter i Åderupkvarteret - og tæt på det naturskønne Appenæs - ligger denne flotte og velholdte 1 plans villa.

Ejendommen fremstår i pudset mur og med betontagsten på taget. Her er nyere døre og vinduer og ejendommen er generelt i rigtig god og indflytningsklar stand. Den store grund giver masser af plads til udendørs aktiviteter og herudover gode parkeringsforhold - det være sig både til biler, campingvogn eller lignende.

Ejendommen indeholder:

Flot nyere køkken med hvide elementer og åben forbindelse til opholdsstuen med store flotte klinker på gulvet. Flot badeværelse fra 2019 med god bruseniche. Soveværelse og 2 værelser - hvoraf der fra det ene har egen indgang og adgang til walkin-closet eller evt. et lille kontor. Det kunne også være en perfekt teenageafdeling. Bryggers med nyere gasfyr og plads til vaskemaskine og tørretumbler samt entre/baggang.

Der er gulvvarme i hele huset bortset fra bryggers.

Udover boligen er her carport med stort udhus, rå kælder med teknikinstallationer og udvendig nedgang.

Ejendommen har forholdsvis høj rejsning med masser af plads på loftet.

Beliggenheden er som nævnt både tæt på den skønne natur omkring Appenæs, men herudover kan også nævnes, at her er kort afstand til Kobberbakkeskolen afd. Sct. Jørgen, ligesom her er masser af indkøbsmuligheder i nærområdet.

Efter udarbejdelse af energimærkning har sælger fået etableret gulvvarme i det meste af huset, hvilket forventes at medføre bedre energimærke.

En rigtig pæn og velholdt 1 plans villa på stor dejlig grund.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.