Houmannsvej 6, 4700 Næstved

Tæt på centrum - på stille blind vej

Charmerende byhus i 1½ plan, opført i klassisk murermesterstil, beliggende i Markkvarteret på rolig blind vej, tæt på Næstved Centrum, stationen, daginstitution, skov, skole og indkøb.

Ejendommen er opført i 1912 i røde sten og med rødt tegltag. Ejendommen har et boligareal på 131 m2 samt mindre kælder på 10 m2. Herudover 28 m2 "udestue" med direkte adgang fra husets køkken/alrum samt udhus (ca. 16 m2) som er anvendt til toilet og disponibelt rum i boligkvalitet.

Indeholder entré med trappe til 1. salen, stor stue med brændeovn, dejlig lyst køkken/alrum med udgang til anvendelig lukket overdækning. Bagindgang med adgang gæstetoilet, disponibelt rum, der er forberedt til bryggers (registreret som udhus) samt ekstra disponibelt rum/udhus.

1. salen indeholder soveværelse med skabsvæg, rigtig hyggeligt kvistværelse, lyst badeværelse med mindre badekar samt mindre depotrum som evt. kunne medtages til badeværelset.

Ejendommen fremtræder med flotte plankegulve i flere rum, fyldningsdøre og med Dannebrogs-vinduer.

Opvarmes med fjernvarme, suppleret med brændeovn.

Dejlig lukket og ugenert velbeplantet have med drivhus og flisebelagt terrasse.

Huset er løbende blevet vedligeholdt og fremtræder i god stand i forhold til husets alder, og med sin meget centrale beliggenhed og hyggelige atmosfære et hus, der er et kig værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.