Fyrreparken 19, 4700 Næstved

Helt igennem unik og lækker nyere villa med masser af spændende detaljer.

I ældre veletableret og attraktivt kvarter - tæt på Næstved gymnasium og svømmehallen - finder du denne nyere villa fra 2010. Her får du individuelt stilrent design, masser af plads og en stor lækker garage - alt sammen beliggende for enden af stille villavej på en stor dobbelt grund.

Boligen er på i alt 237 m2. Herudover isoleret og opvarmet garage på 85 m2 med direkte adgang til udhus 23 m2, carport/teknikrum på 58 m2, udestue på 23 m2 samt stor overdækket terrasse.

Ejendommen er opført i brune mursten - suppleret med flotte hårdttræsfacader. Vinduer er i træ/alu og taget er tagpap.

Boligen indeholder bryggers med direkte adgang til teknikrum. Flot køkken/alrum med sorte elementer og praktisk kogeø. Køkken/alrum, med alt i hårde hvidevarer, herunder Quooker, er i åben forbindelse med opholdsstue, hvorfra der er udgang til stor overdækket træterrasse. I stueplan er der herudover 2 store værelser, gæstebadeværelse samt soveværelse med direkte adgang til stort walk-in closet og adgang til lækkert forældrebadeværelse. Fra stuen desuden direkte adgang til mellemgang/kontor med adgang til endnu et badeværelse. Fra mellemgang/kontor er der direkte adgang til den store garage samt til udestuen.

1. sal indeholder et stort rum - super anvendeligt til stue, motionsrum eller ekstra værelse. Herfra er der direkte adgang til taget, hvor der nemt kunne anlægges stor tagterrasse.

Generelt er der anvendt gode gedigne og klassiske materialer. Der er flotte trægulve i alle opholdsrum, klinkegulve i bryggers og badeværelser - alle steder med gulvvarme. Der er godt indeklima - bl.a. pga. ventlilationsanlægget og akustiklofterne. Herudover solceller på taget, og afkalkningsanlæg fra BWT.

Ejendommen fremstår overalt i flot og indflytningsklar stand.

Der er installeret alarm fra Verisure som kan overtages. Dette aftales direkte med alarmselskabet. Herudover er der installeret overvågningskamera som kan medfølge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.