Alleen 9, 4736 Karrebæksminde

Flot og rummelig villa - med skøn udsigt og kun 80 meter til kanalen

Med skøn beliggenhed i Alleen, sælges nu denne flotte villa fra 1855, som i dag er indrettet til et moderne familiehjem. Med 206 m2 boligareal og 5 gode værelser samt en stor stue og spisestue med brændeovn, er her plads til den store børnefamilie eller til dem, der bare nyder at have masser af plads og mulighed for hjemmearbejde.

Villaen er opført i halvandet plan fordelt på 2 afdelinger, hovedhus og baghus, som bliver bundet sammen af husets hjerte - det rummelige køkken. I det gamle hovedhus har man en god entré, flot badeværelse med gulvvarme, to rummelige værelser, spisestue og på førstesalen yderligere to værelser. I denne del af huset har man også indgang til det nydelige køkken med bl.a. granitbordplader, gulvvarme og udgang til haven, samt husets praktiske bryggers, hvor der også er indrettet garderobe.

Baghuset er flot renoveret og indeholder en stor og lys stue, hvorfra man har udgang til haven. På førstesalen er der indrettet ét stort værelse, som nemt kan opdeles i to værelser. Fra værelset er der udgang til den store tagterrasse, hvorfra man dagen lang kan nyde solens stråler og udsigten over Karrebæk Fjord, helt til Knudshoved Odde og se skibene, der sejler gennem kanalen. Haven er nydeligt opvokset med ældre træer, enkelte bede, græsplæne og terrasseareal. Til ejendommen hører desuden også samlet ca. 40 m2 garage/værksted.

Villaen er siden opførelsen i 1855, blevet ombygget ad et par omgange bl.a. i 1969 og 1998, så hele villaen i dag fremstår moderne og indbydende. Særligt de seneste 23 år, har nuværende ejer fået udført mange forbedringer, bl.a. efterisolering, udskiftning af vinduer, installation af nyere gasfyr m.v. hvilket har medført at villaen i dag har et flot energimærke C.

I Karrebæksminde finder du en af Sydsjællands bedste badestrande og et hyggeligt miljø. Den fine sandbund, det blå flag og den børnevenlige dybde gør denne perle til et skønt mål for alle, der elsker strand, hav og badeliv. Her kan du krydre strandlivet med en inspirerende slentretur i den hyggelige fiskerby, hvor atmosfæren får pulsen ned. Friske fisk og skaldyr kan købes langs Kanalen og tages med hjem, eller nydes ved de små borde, som fiskehandlerne har sat frem ved Kanalens bred. Du kan også vælge at slå dig ned i en af stedets dejlige restauranter eller hyggelige cafeer. Karrebæksminde har flere dagligvarebutikker, folkeskole, børnehave/daginstitution og gode busforbindelser. Karrebæksminde og Enø er naturoplevelser for hele familien.

Området er perfekt til cykelture og fuglelivet er enestående bl.a. på grund af de mange smukke rovfugle. Karrebæk Fjord er et godt sted at tage på kajak- eller fisketur og fange krabber, fladfisk og fjordrejer. Udover naturoplevelserne ved stranden er der også kort afstand til en af Sydsjællands flotteste golfbaner - Næstved golfbane.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.