Morelvej 31, 4700 Næstved

Velbeliggende 1 plans villa i godt og eftertragtet kvarter, Gymnasie-kvarteret, og tæt ved skoler, indkøb, sportsaktiviteter og god natur.

Ejendommen er opført i gule mursten med sort eternittag, og er løbende blevet istandsat med bl.a. tag og efterisolering 2010, carport 2012, nye udhuse 2014, renovering af køkken 2015, nyt badeværelse 2016, hulmursisolering 2016, ny udestue 2017, løbende udskiftning af vinduer og døre, nye kloakker og vvs installationer, og meget mere.

Indeholder entré med skabe, flot badeværelse med gulvvarme (el) og bruseniche, stort renoveret køkken med hvide låger fra Invita, god spiseplads og med direkte udgang til dejlig udestue. Stue med pilleovn, værelse i niveau ned fra stuen (kunne blive del af stue) samt værelse. Herudover mellemgang med skabsvæg, ekstra værelse samt bryggers.

Der er parketgulve entré, stue og værelse. Sorte gulvklinker i bryggers, mellemgang, værelse og badeværelse. Hvide lofter og hvide indvendige fyldningsdøre.

Opvarmes med el-varme, suppleret med varmepumpe og træpilleovn.

Der er carport på 15 m2, udestue på 19 m2, udhus på 19 m2 samt udhus/brændeskur på 11 m2.

Der er i nærområdet gode muligheder for sportsaktiviteter, herunder fodbold, basketball, svømmehal, stadion mv. Herudover er der gode indkøbsmuligheder, institutioner og skoler lige i nærheden. Kort afstand til Næstved centrum, som byder på bl.a. gågader, cafeér og special butikker. Og så er der ikke mere end 10 km til en af Danmarks dejligste badestrande Karrebæksminde. Næstved har også gode muligheder indenfor videreuddannelser, herunder ZBS.

En helt igennem pæn og velholdt ejendom, der er lige til at flytte ind i.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.