Skovkanten 60, 4700 Næstved

Rigtig flot og velholdt 1 plans villa i godt og attraktivt kvarter.

I særdeles attraktivt kvarter med masser af grønne områder og tæt på skov, natur, offentlige daginstitutionstilbud, skoler og supermarkeder - udbydes nu denne fine 1 plans villa med rigtig god planløsning.

Ejendommen er i 2015 blevet moderniseret med bl.a. nyt køkken, nye vinduer og døre, nye gulve i flere rum, renovering af badeværelse, spots i køkken og badeværelse og meget mere. Fremstår flot og i indflytningsklar stand. Opført i mursten og med betontagsten.

Indeholder entré, godt bryggers med hvide skabe og vaskemaskine, lyst badeværelse med brus, flot køkken med hvide glatte grebsfrie skabselementer fra Vordingborg Køkkenet. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Stuen har et godt lysindfald fra store vinduespartier og er med udgang til flisebelagt terrasse, 2 gode børneværelser samt soveværelse, der ligeledes har udgang til en flisebelagt terrasse.

Flotte trægulve i stue og værelser, entré med tæppe, lyse klinker i bryggers og badeværelse samt klinkelignende laminatgulv i køkken. Hvide indvendige fyldningsdøre.

Udover boligen er der carport med udhus.

Haven er anlagt med flere flisebelagte terrasser, græsplæne og god beplantning i form af træer.

En rigtig god ejendom med naturskøn beliggenhed og praktisk planløsning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.