Irisvej 22, 4700 Næstved

Charmerende villa med god og anvendelig tør kælder beliggende i børnevenligt kvarter med kort afstand til skole og institutioner ligesom skov, Næstved Storcenter og centrum er indenfor cykelafstand.

Ejendommen fremstår i røde mursten med sorte betontagsten, delvis hvide sprossede vinduer og nem ugenert have anlagt med græsplæne og flisebelagt terrasse.

Ejendommen er løbende blevet renoveret med bl.a. nyt trægulv i stue, nyt tag i 2008, flere vinduer og døre er udskiftet, tilbygninger, hulmursisolering og meget mere.

Stort flisebelagt område foran huset, carport, 24 m2 stort udhus (reg. som garage i BBR) samt overdækket terrasse.

Indeholder entré med nedgang til kælder. Køkken/alrum med lyse skabselementer, og skønt lysindfald fra bl.a. dobbeltdør, som via trapper, fører ud til dejlig ugenert flisebelagt terrasse. Stor vinkelstue med udgang til forhaven, hvor aftensolen kan nydes. 2 værelser samt badeværelse med brus.

Kælderetagen, som er drænet hele vejen rundt, undtagen ved kældernedgangen, indeholder badeværelse med brus, 3 store disponible rum, fyrrum som er anvendeligt som køkken samt mindre disponibelt rum. Fra kælderen er der opgang til haven.

Opvarmes med naturgas, suppleret med brændeovn.

Ejendommen fremtræder i pæn og velholdt stand og med i alt 224 etagemeter er der god plads - evt. til liberalt erhverv eller lignende.

Pga. corona vil det først være muligt at se ejendommen fra lørdag den 6. februar 2021.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.