Stationsvej 58, 4684 Holmegaard

Naturskønt beliggende landejendom med ca. 2,3 ha. jord

For enden af blind vej og omgivet af marker ligger denne skønne landejendom med et væld af muligheder. Ejendommen har et stuehus på 180 m2 og herudover diverse udhuse med mange anvendelsesmuligheder. Fra ejendommen er der sti direkte til Kalbyriskoven, hvor der er gode ridemuligheder. Ejendommen er således velegnet både som hesteejendom, til den lille håndværker eller til dig som bare sætter pris på skøn natur og fred og ro.

Stuehuset rummer 150 m2 i stueplan og 30 m2 på 1. sal og indeholder:

Entre, pænt hvidt køkken med spiseplads og åben forbindelse til spisestue med udgang til have/terrasse. Opholdsstue med trappe til 1. sal, soveværelse, 2 værelser, badeværelse med brus, fyrrum og bryggers. Fra fyrrum er der adgang til disponibelt rum/værksted (gammel stald). 1. sal indeholder 1 stort rum/værelse/stue.

Udover boligen er her et udhus på 88 m2, som i daq benyttes til lager, et udhus på 15 m2 til brændeskur og endelig et havehus på 30 m2.

Stuehuset opvarmes med pillefyr suppleret med varmepumpe.

Udover de naturskønne omgivelser bør nævnes, at her kun er ca. 10 min kørsel til Næstved Storcenter og 15 min kørsel til motorvejen ved Rønnede.

En god og rummelig landejendom med mange muligheder og hvor du får meget for pengene.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.