Mosevej 29, Gelsted, 4160 Herlufmagle

Stor og rummelig villa i hyggelig landsby - lige udenfor Næstved

Leder du efter masser af plads, så tag et kig på denne skønne ejendom på Mosevej 29 i Gelsted. Ejendommen er opført i røde mursten og har næsten nyt tag. Her er 208 m2 bolig fordelt på både stueetage og underetage. I underetagen herudover 37 m2 garage, således at her i alt er 245 m2 under tag.

Ejendommen fremtræder overalt i pæn og velholdt stand og rummer god plads for den store familie.

Stueplan indeholder:

Stor entre/hall med trappe til underetagen. Nydeligt køkken med hvide elementer og åben forbindelse til opholdsstuen, hvorfra der er udgang til den skønne terrasse i hele husets længde og hvorfra der er en skøn udsigt. Herudover pænt badeværelse med kar, stort soveværelse samt ekstra værelse.

Underetagen, hvoraf de 75 m2 er registreret som bolig og 37 m2 som kælder indeholder:

1 disponibelt rum/værelse, stue/værelse med udgang til flisebelagt terrasse, dejligt stort bryggers, badeværelse med bruseniche. Herudover stor garage med el-port.

Ejendommen opvarmes med naturgas. Herudover er der i stueplan et NILAN ventilationsanlæg.

Gelsted er en hyggelig landsby beliggende få kilometer udenfor Næstved - mod Ringsted. Her er kort afstand til indkøb i den lokale Netto ligesom Næstved Storcenter og Næstved centrum er under 10 min. væk. Her er kun 2 km til Herlufmagle skole med cykelsti hele vejen. Den nye omfartsvej rundt om Næstved gør desuden, at du nemt kommer rundt om Næstved - uanset om du skal mod motorvejen ved Rønnede, mod Slagelse eller sydpå mod Vordingborg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.